Βάνα Μπάρμπα εναντίον Ρούλας Κορομηλά: «Θεωρώ ότι έκανε δεύτερες επιλογές»

Εκτός από sex symbol των ’90s, η Βάνα Μπάρμπα έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα κι αυτό δεν είναι άλλο από το να μιλάει ανοικτά για όλους και για όλα χωρίς να τη νοιάζει αν αυτά που θα πει θα αρέσουν ή όχι.

Έτσι και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Freddo, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πολυσυζητημένη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, αλλά και γενικότερα για την κατάσταση της ελληνικής τηλεόρασης.

Από τα λόγια της συμπεραίνουμε ότι μάλλον δεν ενθουσιάστηκε με το νέο ‘Μπράβο’…

“Κοίτα θερμή υποστηρίκτρια δεν ήμουν ποτέ της Ρούλας, εκτιμούσα ένα κορίτσι που έκανε καλά τη δουλειά του, έχει μεγάλη αξία… Ήθελα, λοιπόν, από εκείνη καλύτερες επιλογές στην εκπομπή της, θεωρώ ότι αυτές που έκανε ήταν “δεύτερες”! Από ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση απαιτώ στο μεγάλωμά τους πιο πολλά…

Εγώ εναντιώνομαι σε αυτό που λένε ότι πρέπει ‘να σκοτώνουν τα άλογα όταν μεγαλώνουν’, αλλά οφείλουν να ξέρουν πώς να στήνουν το παιχνίδι, δυστυχώς σε αυτή τη χώρα δεν μας επιτρέπεται όταν μεγαλώνουμε να υπάρχουμε, μας εξοστρακίζει η πατρίδα μας πράγμα που δεν συμβαίνει στο εξωτερικό. Εδώ ό,τι ξανθό και ηλίθιο, που δεν έχει τίποτα να πει, έχει εκπομπή! Δεν είναι αυτή η τηλεόραση που αξίζει στον Έλληνα…”.

Υπάρχουν εκπομπές στις οποίες δεν θα πήγαινε; Πολλές, αλλά δεν ήθελε να τις ονοματίσει αφού περιορίστηκε να πει “δεν μπορώ όλα αυτά τα χαζά”.

source: womenonly.gr