Το Varadero Club Hellas ευαισθητοποιημένο σε κοινωνικά θέματα και μια από τις πρώτες Μοτοσυκλετιστικές Λέσχες με δική του Τράπεζα Αίματος σε Συνεργασία με την Εθελοντική Αιμοδοσία του Υπ. Υγείας και την βοήθεια του Προέδρου της Εθελ. Αιμοδοσίας Σπύρου Γραμμένου διοργανώνει σκυταλοδρομία: 18-19 Οκτωβρίου 2014,σε 42 ώρες, με αναβάτες που θα κάνουν τον γύρο της Ελλάδος καλύπτοντας 2.800 χιλιόμετρα και μεταφέροντας το μήνυμα “ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΖΩΗ ……… ΕΣΥ ; “

Με αυτή την Σκυταλοδρομία θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους φίλους –Συναδέλφους Μοτοσικλετιστές και μη, το πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να σώσεις έναν συνάνθρωπό σου.
Όπως λέει και στις ομιλίες του ο πρόεδρος της Εθ. Αιμοδοσίας Σπύρος Γραμμένος
” χρησιμοποιούμε στην σκυταλοδρομία αιμοδοσίας τις μοτοσικλέτες μας, ένα γρήγορο μέσον για να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε πίσω σαν χώρα σε παράγωγα και αίμα και προσπαθούμε γρήγορα να κερδίσουμε έδαφος”.

Η ιδέα να προσφέρουμε αίμα μπορεί να μας φοβίζει, όμως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, αφού οι άκρως εξειδικευμένοι νοσηλευτές/τριες μας, φροντίζουν ώστε αυτή η 20-λεπτή εμπειρία να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΙΣ ΑΙΜΑ
• Σιγουρέψου ότι πληροίς τα κριτήρια αποδοχής του αιμοδότη και δεν ισχύει για σένα κάποιο από τα κριτήρια αποκλεισμού .
• Να έχεις φάει ένα ελαφρύ γεύμα 3 με 4 ώρες πριν δώσεις αίμα.
• Την ημέρα που θα δώσεις αίμα να παίρνεις πολλά υγρά, τόσο πρίν όσο και μετά την αιμοδοσία.
Οι μοτοσυκλετιστές του Varadero Club Hellas κάνουν το γύρο της Ελλάδας για να κάνουν κατανοητό στους μοτοσικλετιστές και μη,ότι δίνοντας αίμα πραγματικά σώζουμε ζωές.
Ο γύρος της Ελλάδος θα έχει κάλυψη από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και περιοδικά.

Σκοπός μας είναι να περάσουμε από όσο ποιο πολλές λέσχες της Επαρχίας και τοπικούς φορείς,για να τους ενημερώσουμε και να τους μοιράσουμε φυλλάδια, ευαισθητοποιώντας τους.

Θα ήταν πραγματικά μεγάλη μας χαρά να βοηθήσετε και εσείς, σε αυτή μας την προσπάθεια γιατί…εγώ δίνω λίγο αίμα…και σώζω μια ζωή…εσύ;

Varadero Club Hellas

Εκ του Δ.Σ.

Varadero Club Hellas

Σαλαμίνος 29 Κεραμεικός

Κινητό: 6977281678

email: varadero.hellas@gmail.com

WebSite: www.varaderoclub.gr                                                                                               
Facebook: VARADERO CLUB HELLAS