Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει εδώ και αρκετή ώρα η πυρκαγιά στον Υμηττό, καθώς δεν υπάρχει ανησυχία για το δάσος της Καισαριανής.

 Η εικόνα από το πύρινο μέτωπο είναι καλύτερη, και όπως δήλωσε ο  εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Β. Βαθρακογιάννης,  η πυρκαγιά έχει περιοριστεί, αν και δεν έχει τεθεί ακόμη υπό έλεγχο.

 

 

 «Ελεγχόμενη» χαρακτήρισε την κατάσταση  ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Πέτρος Φιλίππου, σημειώνοντας ότι πλέον δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή.

Να υπευθυμίσουμε ότι η πυρκαγιά  ξεκίνησε από δασική έκταση, πλησίον της οδού Σερρών στην Παιανία, και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

 Σε ό,τι αφορά στις ζημιές, μέχρι στιγμής, έχει αναφερθεί ότι έχουν καεί δύο σπίτια και έχουν προκληθεί ζημιές εξωτερικά σε άλλα δύο.

 

 

Από τις 8 το πρωΐ, είχε ανοίξει το τμήμα της Αττικής Οδού προς Καισαριανή και η λεωφόρος Κατεχάκη-Αλίμου, όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων λόγω της πυρκαγιάς στον Υμηττό.

Η κυκλοφορία διεξάγεται ήδη κανονικά και στις διασταυρώσεις υπάρχουν παντού τροχονόμοι, για να κατευθύνουν τους οδηγούς.