Ζώδια: Οι μηνιαίες προβλέψεις του Σεπτεμβρίου για όλους – Τί μάς περιμένει

GLYFADA METROPOLITANSΥποδεχόμαστε και σήμερα 1η Σεπτεμβρίου, με μεγάλη μας χαρά, τον γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό αστρολόγο Μιχαήλ, ο οποίος στις αρχές κάθε μήνα, μάς ενημερώνει με τις προβλέψεις του, για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

Μετά  από ένα δύσκολο αστρολογικά καλοκαίρι, με μια σπάνια «τριπλέτα» εκλείψεων, ο Σεπτέμβρης μοιάζει να έρχεται ανακουφιστικός, επιτέλους! Καιρός ανασυντάξεων λοιπόν και προγραμματισμών, με το ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 23 – 9, όπου έχουμε τη φθινοπωρινή ισημερία και περνάμε στον Ζυγό.

Ο Ερμής από τις 6 – 9 έως τις 21 – 9, σε κυριαρχία στην Παρθένο, βοηθά να τρέξουν ζητήματα ποιο εύκολα και να λυθούν τυχόν υποθέσεις! Η Αφροδίτη από 9 – 9 περνά στον δύσκολο Σκορπιό, ένα ζώδιο αδυναμίας, της ενισχύει τα πάθη, την κτητικότητα, τους κρυφούς δεσμούς και τις οικονομικές απάτες!

Ο Άρης από 11 – 9, επιστρέφει στον Υδροχόο, οπότε με το τετράγωνο με τον ουρανό, αναζωπυρώνει θέματα του καλοκαιριού. Ιδιαίτερη προσοχή στα σταθερά: Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους, του πρώτου δεκαημέρου.

Η πανσέληνος στον Κριό 25 – 9, δεν είναι εύκολη -συμμετοχή Κρόνου-, καθώς επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό: Κριό – Ζυγό – Καρκίνο – Αιγόκερω!

 

ΚΡΙΟΣ

Η επιστροφή του Άρη στον Aιγόκερω,  μπορεί να «φούντωσε» εσάς του τελευταίου δεκαημέρου, ειδικά στα επαγγελματικά,  η επιστροφή του στον Yδροχόο από 11 – 9, κατευνάζει τα πνεύματα. Θέματα υγείας διευθετούνται! Κληρονομικά μπορεί να προκύψουν! Προσοχή σε τσακωμούς με φίλους!

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή σε ατυχήματα – διαπληκτισμούς από 11- 9, ειδικά σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου! Από 9 – 9, τα συναισθήματα γίνονται ποιο βαθιά και η κτητικότητα μεγαλώνει! Καλύτερη η επικοινωνία με τα παιδιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βελτίωση στην οικογενειακή επικοινωνία από 6 εως 21- 9, βελτίωση οικονομικών στην καθημερινότητα, άγχος σε θέματα σπουδών!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντική η πανσέληνος για εσάς, θέματα επαγγελματικά προκύπτουν! Φλερτ επίσης, παρόλο το περίεργο κλίμα δεν πτοήστε!

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις τόσο προσωπικές όσο και διαπροσωπικές, μπαίνουν σε φάση δοκιμασίας,  ειδικά από 11- 9, οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται, οικογενειακές καταστάσεις βελτιώνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήνας ενεργοποίησης για εσάς, μετακινήσεις. Προσοχή στην υγεία σας, από 11 – 9.

ΖΥΓΟΣ

Η επιρροή της πανσέληνου είναι στις σχέσεις σας. Κάποιο ξεκαθάρισμα σ’ αυτές. Οικονομική βελτίωση, προσοχή στο παρασκήνιο και στις συκοφαντίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή σε διαπληκτισμούς με την οικογένεια. Από 11 – 9 βελτίωση των σχέσεων, όμως γενικά από 9 – 9, η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σας. Επικοινωνία με φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονη επαγγελματική δραστηριότητα, μετακινήσεις, επαφές. Προσοχή σε κρυφούς δεσμούς… και παράνομες οικονομικές δοσοληψίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Η πανσέληνος φωτίζει  τον οικογενειακό τομέα. Θέματα σπιτιού, ακινήτων. Εσείς του τελευταίου δεκαημέρου αποφορτίζεστε από 11- 9 και μετά, επίσης οι σχέσεις βελτιώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης επανέρχεται στο ζώδιό σας, για να σας ηλεκτρίσει πάλι! Ευκαιρίες επαγγελματικές, καλές δημόσιες σχέσεις. Οικονομική βελτίωση.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσοχή σε οικονομικά θέματα, επικοινωνία στις σχέσεις σας. Μετακινήσεις, κρυφοί εχθροί ανασυντάσσονται! Μην τους χάνετε από τα μάτια σας…

Καλό φθινόπωρο σε όλους.

 

GLYFADA METROPOLITANSΜιχαήλ, σάς ευχαριστούμε

Για περισσότερες πληροφορίες: wiccancat13@yahoo.com

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η σχέση τoυ με την Αστρoλoγία χρονολογείται από πολύ μικρή ηλικία, όπως επίσης και η εμπειρία του στις  προβλέψεις. Το ενδιαφέρον για την τέχνη της αστρολογίας εμπλουτίστηκε ποικιλοτρόπως με σπουδές και σεμινάρια, ενώ στην πορεία οι μελέτες του επεκτάθηκαν και σε επιπλέον μεθόδους όπως ταρώ, κλπ.  Παράλληλα, αρθρογραφεί σε έντυπα μέσα περιοδικού τύπου, καθώς και σε ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

autumn