Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο Κατερίνα Γλύμπη 

Έχω νέα αυτή την εβδομάδα… Που σημαίνει ότι και εσείς θα έχετε… Σταματάει ο Ερμής να είναι ανάδρομος οπότε κάτι θα μάθετε που το περιμένατε και άργησε… Και έρχεται Σεληνιακή Έκλειψη στις 24 του μηνός που σκοπό έχει να μας κάνει να σκεφτούμε βαθιά τι πρέπει να αλλάξουμε… Όλα να γίνουν ίδια, αποκλείεται… Δε θέλουν και δεν μπορούν… Και μεταξύ μας… Δεν πρέπει κιόλας!

ΚΡΙΟΣ

Και τώρα οι δυό μας… Εγώ και εσείς σ’ ένα τραπέζι να πούμε τα μυστικά μας… Ειδικοί προσκεκλημένοι ο Ερμής και η Αφροδίτη… Οπότε,  δεν έχετε τίποτα να κρύψετε… Είναι αυτοί που θα σας αναγκάσουν σχεδόν να εξομοληθείτε… Μην ξεχάσετε να φρεσκάρετε ιδέες και να κάνετε γρήγορο απολογισμό… Τίποτα δεν πρέπει να είναι ίδιο, σε όλα τα επίπεδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Και εκεί λοιπόν που νομίζατε ότι τα είχατε όλα σε μία ρέγουλα, εσείς οι ίδιοι χαλάτε τη ρέγουλα… Δε σας αρέσει πια… Νομίζατε ότι σας άρεσε… Ρε τι πάθαμε τώρα… Τώρα, ξανά προς τη δόξα τραβά και μάλιστα θα δείτε ότι οι σχέσεις που αξίζουν φωσφορίζουν και σας προκαλούν… Σιγά, μη μείνετε κολλημένοι στα παλιά… Σε καμία περίπτωση…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ε, δεν έχετε και παράπονο, τουλάχιστον αν έχετε θα σας φύγει… Ερωτικά σας βρίσκω αρκετά σκεπτικούς με την έννοια ότι τα ξανασκέφτεστε και αναθεωρείτε και μάλλον καλά κάνετε… Επαγγελματικά, η καθημερινότητά σας αλλάζει και μάλιστα θέλει να σας σπρώξει σε καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες.. Οι οποίες θα έχουν και επιτυχία…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τέλεια τα ερωτικά σας αν αποφασίσετε να τα πάρετε πιο χαλαρά… Γι’αυτό μην σκέφτεστε το αύριο και τι θα γίνει… Θα το ζήσετε όταν έρθει η ώρα του… Πρέπει να σκεφτείτε το τώρα, σα να μην υπάρχει αύριο, γιατί έτσι θα νιώσετε καλύτερα… Επαγγελματικά, χρειάζεται όμως να κάνετε πιο συνειδητές κινήσεις… Από αυτές που θα σας στρώσουν το χαλί των εξελίξεων!

ΛΕΩΝ

Δεν είναι άσχημα για εσάς τα νέα, εσείς τα βλέπετε όμως όλα καχύποπτα… Είστε εύθικτοι και μάλιστα υποψιάζεστε πράγματα που δεν έχετε καθόλου ενδείξεις ότι βαδίζετε σε γνωστά μονοπάτια… Ερωτικά, είστε πάντως σε σημείο που η δράση σας βρίσκει ανταπόκριση… Επαγγελματικά, περιμένετε να φέξει… Τώρα, έρχεται και το κακάρισμα του κόκορα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και για εσάς τα νέα αρχίζουν και είναι καλύτερα… Με την έννοια ότι ξέρετε πως θα πορευτείτε από εδώ και στο εξής… Συνειδητοποιημένα δηλαδή… Ερωτικά, θα περιμένετε ακόμα λίγο για να δείτε άσπρες μέρες.. Τώρα είναι γκρι… Λίγο πιο ανοιχτές από μαύρες… Επαγγελματικά, για μιλήστε και χρησιμοποιείστε τις γνωριμίες σας!

ΖΥΓΟΣ

Εντάξει είστε οι καλύτεροι του χωριού αλλά δεν είστε και οι καλύτεροι στην πόλη.. Εννοώντας ότι δεν ανοίγεστε παραπάνω γιατί αρχίζετε και βολεύεστε… Ερωτικά όμως, θα αναγκαστείτε να ξανοιχτείτε λόγω του ότι θα γίνετε παραπάνω κτητικοί… Επαγγελματικά, θέλετε αύξηση? Να ζητήσετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το στέμα της εβδομάδα πάει σ’ εσάς και γιατί αρχίζουν τα γενέθλιά σας, οπότε όλο και καμία τούρτα θα κόψετε, και γιατί βλέπετε ότι αυτή σας η αδιάλλακτη στάση σας βγαίνει σε καλό σε ερωτικό επίπεδο… Επαγγελματικά, να ξέρετε ότι μπορείτε να ξεσκεπάσετε συνομωσίες οι οποίες σας εμπεριέχουν… Και πόσο δεν το θέλατε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να σημειώνετε τις σκέψεις σας, να τις ταξινομείτε και μετά να τις εξωτερικεύετε… Με μεγάλη προσοχή… Αν μπορείτε να μην αποκαλύψετε τίποτα θα ήταν ακόμα καλύτερο… Ερωτικά, είστε στο σημείο που τα θέλετε όλα δικά σας… Επαγγελματικά, νομίζετε ότι είστε καλά, αλλά σίγουρα δεν είστε και απόλυτα ικανοποιημένοι… Ή τουλάχιστον δε θα έπρεπε να είστε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δε θέλω μούτρα και κακίες αυτή την εβδομάδα… Καταλαβαίνω ότι πιέζεστε αλλά εσείς είστε ένα βήμα ώστε να αποτινάξετε όλα τα δεινά και να απελευθερωθείτε.. Ερωτικά, αρχίζετε και σκέφτεστε πιο εκδικητικά, και σας πάει… Αν το βάλετε και στόχο, θα τον πετύχετε σίγουρα… Επαγγελματικά, να είστε πιο συγκεκριμένοι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς δεν είναι και η εποχή που θα αρχίσετε να χορεύετε στον πάγο, αλλά τουλάχιστον σε ερωτικό επίπεδο θα μπορείτε να χορέψετε ένα μπλουζ χωρίς να σκοντάψετε, ακόμα και με κλειστά τα φώτα… Ερωτικά, λοιπόν, κάπως καλύτερα είναι τα πράγματα… Επαγγελματικά, μη φοβηθείτε το πολύ καινούργιο, ακόμα και αν δεν το ξέρετε… Σας ταιριάζει γάντι… Φορέστε το!

ΙΧΘΕΙΣ

Για να σας δω τώρα που αναγκάζεστε σχεδόν να επανατοποθετηθείτε σε άλλη βάση και να αλλάξετε άποψη… Πως θα τα μαζέψετε? Πως θα μπορέσετε να πείτε κάτι τόσο αντίθετο από αυτό που αρχικά υποστηρίζατε? Επαγγελματικά, έρχονται κάποια νέα που τα περιμένατε.. Δεν είναι όμως τόσο σύντομα… Προς το τέλος της εβδομάδας… Αντέχετε έτσι δεν είναι?

 

source: Κατερίνα Γλύμπη

http://www.rythmosfm.gr/news/news-zwdia-ebdomadiaies-problepseis-37