ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ

Προβάλλετε την επιχείρησή σας στο «Γλυφάδα metropolitans», ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας, με σεβασμό και ποιότητα στους επισκέπτες του συγκεκριμένου ιστοχώρου. Με αυτόν τον τρόπο δίνετε την ευκαιρία στους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο, να ενημερώνονται, αλλά και να εξυπηρετούνται από τις επιχειρήσεις της περιοχής, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική αναβάθμισή της.

Το Creative Dpt του ενημερωτικού και ψυχαγωγικού μας site, είναι στη διάθεσή σας για την ενημέρωσή σας και την αποτελεσματική προώθηση της δραστηριότητάς σας. Το αρμόδιο τμήμα του site, θα σας ενημερώσει για τις προσφορές μας. Για την πληροφόρησή σας, το κόστος της προβολής σας σε εμάς, αρχίζει από 40 €, με Δώρο τα δημιουργικά!

Σε περίπτωση που οι δραστηριότητές σας είναι μη κερδοσκοπικές, το team του παρόντος site, θα σας εξυπηρετήσει εντελώς δωρεάν, με σκοπό πάντα την ενημέρωση, αλλά και τη γνωστοποίηση χρηστικών και «ωφέλιμων» ειδήσεων/πληροφοριών στους επισκέπτες μας, σχετικά με τις δραστηριότητές σας αυτές.

Και στις δύο περιπτώσεις, η διαδικασία είναι απολύτως εύκολη και γίνεται ψηφιακά, με αποστολή των υλικών σας με mail. Στη συνέχεια τα αρμόδια τμήματα, θα τα επιμεληθούν δημιουργικά, διαφημιστικά και κυρίως ποιοτικά.

Στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Το «Γλυφάδα metropolitans» δημιουργήθηκε για να αποτελέσει μια εναλλακτική και ποιοτική πρόταση ενημέρωσης και ψυχαγωγίας πέραν του κατεστημένου στον τοπικό τύπο. Σε καμία περίπτωση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Τυχόν διαφημίσεις σε αυτό υπάρχουν αποκλειστικά για την οικονομική στήριξη και επιβίωση της ιστοσελίδας.