ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 – 12.00 μ.μ. έως τέλος ωραρίου

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στους Ο.Τ.Α. του ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με αφορμή τη νέα δίκη που πραγματοποιείται στους τρεις (3) συναδέλφους που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στη διάρκεια της 3ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης των Δημάρχων με τον Φούχτελ, το Νοέμβριο του 2012 στη Θεσσαλονίκη και οι οποίοι είχαν αθωωθεί πανηγυρικά πρωτόδικα, προκηρύσσει Στάση Εργασίας των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Θεσσαλονίκης.

 

Η Στάση Εργασίας θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 από τις 12.00 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. του Νομού Θεσσαλονίκη να πάρουν μέρος στη Συγκέντρωση Συμπαράστασης που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου).

Η δυναμική και μαζική παρουσία μας έξω από τα δικαστήρια είναι η μόνη απάντηση στη συνεχιζόμενη αυταρχική τακτική της συγκυβέρνησης που καθημερινά μετατρέπει τη δικαστική εξουσία σε εργαλείο καταστολής των αγώνων των εργαζομένων που αντιστέκονται στη νεοφιλελεύθερη και βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζει, προσπαθώντας να ποινικοποιήσει τους αγώνες του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ζητά να σταματήσει η νέα δικαστική δίωξη ενάντια στους τρεις (3) αθώους συναδέλφους, να σταματήσει κάθε συνδικαλιστική και πολιτική δίωξη καθώς οι αγώνες μας δεν τρομοκρατούνται, δεν ποινικοποιούνται και δεν καταστέλλονται.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος Θέμης Μπαλασόπουλος  

Ο Γεν. Γραμματέας Γιάννης Τσούνης