Σύμφωνα με Δ.Τ. της Ελλ. Αστυνομίας, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην Αργυρούπολη και στον Άλιμο. Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις.

Κατασχέθηκαν γάντια, καπέλα, κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και το χρηματικό ποσό των -80- ευρώ.

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, πρωινές ώρες της 19-8-2019 στην Αργυρούπολη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο (2) αλλοδαποί για απόπειρα διάρρηξης διαμερίσματος. Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από περίοικους οι οποίοι κάλεσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, και οι άμεσα προστρέξαντες αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν από ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, οι δράστες, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους που αναζητείται, παραβίαζαν τις κεντρικές εισόδους οικιών εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Στην κατοχή τους, καθώς και στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γάντια, καπέλα, κινητά τηλέφωνα, πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των -80- ευρώ καθώς και ένα τάμπλετ.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν επιπλέον τρείς (3) περιπτώσεις διαρρήξεων στην Αργυρούπολη και στον Άλιμο.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, συνεχίζεται.