Νέες κερκίδες στο ανοιχτό κολυμβητήριο του  ΑΝΟΓ Γλυφαδας [photos]

Παραδώθηκαν οι νέες κερκίδες στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ANOG, μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, όπως ενημέρωσε τους Γλυφαδιώτες ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου από το προφίλ του στα social media, καθώς επίσης και η ολοκαίνουργη εξέδρα 350 θεατών.

ANOG - GLYFADA

Ο δήμαρχος ευχήθηκε “Καλή επιτυχία” στον ΑΝΟΓ στους αγώνες τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, στο ανανεωμένο ανοιχτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας και απ’ ότι γνωρίζουμε σήμερα, οι ευχές του έπιασαν τόπο, μιας και ο ΑΝΟΓ το βράδυ της Κυριακής 30/4, επιβλήθηκε εύκολα του ΠΑΟΚ με 15-5 και αναδείχθηκε πανηγυρικά πρωταθλητής.

 

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου:

Με μεγάλη χαρά παραδώσαμε τις νέες κερκίδες στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ANOG ( ΑΝΟΓ Γλυφαδας) Athletic Nautical Club of Glyfada. Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ ολοκληρώσαμε τις ολοκαίνουργιες εξέδρες, με μεγαλύτερη χωρητικότητα και περισσότερη ασφάλεια για τους θεατές.
15 χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την κατασκευή του κολυμβητηρίου του ιστορικού Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας και για πρώτη φορά έγινε μια τόσο σημαντική για τη λειτουργία του παρέμβαση.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά στον τομέα του αθλητισμού, με πλήθος διοργανώσεων στη Γλυφάδα μας (θυμίζω μόνο το Wings for Life World Run στις 6/5 και την Ημέρα Ποδηλάτου στις 7/5) και μικρά και μεγάλα έργα σε όλες μας τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

O τομεάρχης αθλητισμού, Περικλής Δορκοφίκης:

“Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά στον τομέα του Αθλητισμού.
Παρεμβάσεις σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, δράσεις ουσίας και προσφοράς, άθληση για όλους, με ποιοτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους.
Η Γλυφαδα επάξια πλέον θεωρείται η Αθλητούπολη τις Αττικής.
Συνεχίζουμε Δήμαρχε μας”