Αυτό δεν ήταν υπουργικό συμβούλιο ήταν πασαρέλα. Ποιες κυρίες της Βουλής μας γοήτευσαν και ποιες μας απογοήτευσαν;

Το πρώτο υπουργικό συμβούλιο έγινε σήμερα, Παρασκευή και αφού σε ενημερώσαμε για τα πολιτικά είπαμε να μην σε αφήσουμε να παραπονιέσαι και να λες πως δεν σου δείξαμε την πασαρέλα που έκαναν οι κυρίες της κυβέρνησης. Γιατί που ξέρεις; Άβυσσος η Βουλή της Ελλάδας… Οι κυβερνήσεις αλλάζουν και αν σου συμβεί να πας και εσύ στη Βουλή να μην ξέρεις τι να βάλεις;

|| Τι φόρεσαν, λοιπόν, οι κυρίες στο υπουργικό συμβούλιο; ||

Όλγα Γεροβασίλη:

Ενώ ξέρουμε πως λατρεύει τα ανοιχτόχρωμα έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στο λευκό κρεμ αυτή την φορά επέλεξε σκούρα ρούχα σε γκρι απόχρωση. Ξέρεις φυσικά το γιατί; Σου λέει μην βάλω πάλι μπεζ και συνεχιστεί η γρουσουζιά. Τώρα πάμε για τετραετία όχι επταμηνία.

Έλενα Κουντουρά:

Δεν έχουμε λόγια. Απλή λιτή και φυσικά εντυπωσιακή. Άλλωστε δεν μπορούσε να την συναγωνιστή καμιά αφού παλιά ήταν μοντέλο και ξέρει. Επέλεξε, λοιπόν, ένα μαύρο κουστούμι και ένα απλό t-shirt.

Θεοδώρα Τζάκρη:

Τα σκούρα χρώματα επέλεξε και η Θεοδώρα Τζάκρη η οποία έβαλε μια στενή γκρι φούστα και ένα σακάκι με ριγέ λεπτομέρεια στο μανίκι.

Σία Αναγνωστοπούλου:

Μαύρο κουστούμι έβαλε και η Σία Αναγνωστοπούλου η οποία το συνδύασε με ένα λευκό φαρδύ μπλουζάκι και μια μεγάλη μπεζ τσάντα.

Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά:

Η Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά δεν κινήθηκε στο ίδιο mood με τις υπόλοιπες. Το καταλάβαμε! Θέλησε να ξεχωρίσει και έστω χρωματικά το έκανε αφού έβαλε κοραλί φόρεμα με μαύρες και κίτρινες φωσφοριζέ λεπτομέρειες.

WOMEN-GOV-SYRIZA

photos:©INTIMEnews/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

montage: Γλυφάδα metropolitans Creative Dpt.

source