Μια συγκλονιστική εξέλιξη θα παρακολουθήσει το κοινό στα επόμενα επεισόδια που στις Άγριες Μέλισσες, με πρωταγωνίστρια τη «Βιολέττα» την οποία ενσαρκώνει η Θεοφανία Παπαθωμά.

Άλλωτσε, η ίδια η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πρόσφατα στο Πρωινό ότι η ηρωίδα που υποδύεται πρόκειται να ζήσει τραγικές στιγμές εξαιτίας του «Κωνσταντή» ο οποίο ςθα την εκδικηθεί επειδή είναι δίκαιη απέναντι στον «Μιλτιάδη» και στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο MY tv, ο Κωνσταντής βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο με στόχο να διασύρει τη Βιολέττα σε όλο το χωριό. Το παράνομο ζευγάρι συναντιέται ξανά, αλλά αυτό το ραντεβού τους έχει την πιο τραγική κατάληξη. Ο Κωνσταντής κλέβει τα ρούχα της Βιολέττας και όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται, είναι πλέον αργά.

Η γυναίκα αναγκάζεται να τριγυρνά στο χωριό γυμνή, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και ρεζιλεύεται. Οι κάτοικοι του Διαφανίου την επικρίνουν σκληρά χωρίς όμως να γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη, ενώ οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο και εκείνη νιώθει ακόμα μεγαλύτερη ντροπή.

Καταρρακωμένη η Βιολέτα, το ίδιο κιόλας βράδυ, παίρνει την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της…

 

source