Μια φωτογραφία στο Instagram δημιούργησε απορίες και προσμονή για τη νέα σεζόν.

Φεύγει ο Αύγουστος και να έρχεται ο Σεπτέμβριος, ο οποίος μέχρι στιγμής από τηλεοπτικό ενδιαφέρον τουλάχιστον φαίνεται πολλά υποσχόμενος. Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στην οθόνη σου σε μία δύσκολη συνθήκη και εποχή και κανείς δεν περιμένει όλα αυτά που θα συμβούν στους ήρωες στην επταετία της δικτατορίας.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, και όπως αντιλαμβάνεσαι η αγωνία και η ανυπομονησία ολοένα και μεγαλώνει. Με τα posts που κυκλοφορούν στο Instagram και με τα spoiler που γίνονται γνωστά, αντιλαμβάνεται κανείς πως η τρίτη σεζόν σίγουρα θα είναι εξαιρετική.

Μετά τη backstage φωτογραφία με τα βασανιστήρια του Λάμπρου, ήρθε ακόμη μια φωτογραφία, που δημιούργησε πολλές απορίες και προσμονή για τον νέο κύκλο.

 

Άγριες Μέλισσες: Διέρρευσε φωτό του Γ’ Κύκλου-Spoiler για τη μοίρα του Λάμπρου (photos)

 

Η επιστροφή του Μιλτιάδη στο Διαφάνι

Όπως ενδεχομένως θυμάσαι στο τέλος της δεύτερης σεζόν ο Μιλτιάδης πέθανε στην προσπάθεια του να σώσει τις Σταμίραινες (Ελένη, Ασημίνα, Δρόσω) από τα χέρια του Αχιλλέα Μεγαρίτη και των ανθρώπων του. Η πιο δυνατή σκηνή του προτελευταίου επεισοδίου ήταν αυτή που ο τραυματισμένος Μιλτιάδης προσπαθεί να γλιτώσει τις κοπέλες, σκοτώνοντας εν τέλει τον Μεγαρίτη.

Στη συνέχεια και αφού έχει περάσει από το σπίτι του Δούκα κι έχει δει νεκρή την αδερφή του, σέρνεται μέχρι το δέντρο που κρεμάστηκε ο Γιάννος και με δύο λόγια αφήνει την τελευταία του πνοή. Κι ενώ όλοι πλέον γνωρίζουν πως ο Μιλτιάδης δεν βρίσκεται πια στη ζωή, μια φωτογραφία δημιουργεί αγωνία και ανυπομονησία.

Ο Γιώργος Γάλλος ανέβασε στο Instagram account του πριν από μερικές ώρες μία φωτογραφία με τον Λάμπρο και την Ελένη κάνοντας τους fans να τρελαθούν.

 

see more: queen.gr