Με τόσο θανατικό που θα πέσει στο Διαφάνι τις επόμενες εβδομάδες, χρειαζόταν να δούμε και έναν γάμο για να υπάρχει ισορροπία.

Η αλήθεια είναι ότι ο δεύτερος κύκλος του αγαπημένου σίριαλ του ΑΝΤ1 θα κλείσει με πολλές κηδείες, αφού κάποιοι ήρωες θα αποχαιρετήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο. Ο εισαγγελέας είναι ένας από αυτούς, αφού ο Σπύρος Σταμούλης, ο ηθοποιός που τον υποδύεται, φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει στον τρίτο κύκλο. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Γάλλο, που ενσαρκώνει τον Μιλτιάδη, αλλά και για τον Βασίλη Μπισμπίκη που αποθεώθηκε ως… Μάνος Βόσκαρης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, τόσο η Κάτια Δανδουλάκη, όσο και ο Γιώργος Γεροντιδακης φέρονται να πεθαίνουν, αλλά θα μου επιτρέψετε να έχω κάποιες επιφυλάξεις καθώς οριστικές αποφάσεις για το ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν και ποιοι όχι θα παρθούν την επόμενη εβδομάδα.

Πάμε όμως στα… ευχάριστα. Ο τρίτος κύκλος θα δείξει τις ζωές των ηρώων κάποιους μήνες μετά. Όταν θα γίνει αυτή η χρονική μετάβαση, όπως λένε οι πληροφοριοδότες μου, θα δούμε ένα ζευγάρι που αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί να έχει παντρευτεί. Πρόκειται για τη Σοφούλα και τον Άγγελο.

Μπορεί αυτή τη στιγμή η άμυαλη  Σοφούλα να έχει κλειστεί σε μοναστήρι αναζητώντας την προσωπική της ηρεμία, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ.

 

see more