Ακαδημία Μπάσκετ Άρης: Άλλη μια γιορτή του Αθλητισμού, γιορτή Πολιτισμού, στο Γκολφ Γλυφάδας

Ακαδημία Μπάσκετ Άρης Γλυφάδας: Άλλη μια γιορτή του Αθλητισμού, γιορτή Πολιτισμού, στις όμορφες εγκαταστάσεις του Γκολφ Γλυφάδας.
Κόψαμε την πίτα μας, μαζί με τον υπέροχο κόσμο μας, τα παιδιά μας, και καταξιωμένους αθλητές του Μπάσκετ, αλλά και Παγκόσμιους Πρωταθλητές της Κωπηλασίας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωσή μας, η βράβευση του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουντή , τον οποίο και ευχαριστούμε για τα ζεστά του λόγια, ενώ μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς, ήταν η παρουσία και βράβευση των Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Δημήτρη Μαυροειδή, που μαγνήτισαν τα παιδιά των Ακαδημιών μας!!!

Ακαδημία Μπάσκετ Άρης Γλυφάδας

Να ευχηθούμε καλή συνέχεια και “καλό κουπί ” στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες Κωπηλασίας Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα, καθώς και στην Διεθνή Διαιτητή Κωπηλασίας Νίκη Σαμίου, που είχαμε την τιμή και την χαρά να τους βραβεύσουμε και να τους γνωρίσουμε.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ.Γιώργο Παπανικολάου, τον Αντιδήμαρχο κ. Αιμίλιο Βουγιουκλάκη, τον Γ. Γραμματέα του ΚΑΠΠΑ κ. Βασίλη Βεμβέτσο, τον Τομεάρχη Αθλητισμού κ. Περικλη Δορκοφίκη και τους υπόλοιπους εκπροσώπους φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους!!!