Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη

Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο, όπου κρατείτο, η σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης μιλώντας σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη απέδρασε τα ξημερώματα από την μπαλκονόπορτα, μία μέρα μετά την νέα απόρριψη του αιτήματός της για αποφυλάκιση.

Ο Φραγκίσκος Ραγκούσης απηύθυνε έκκληση προς τη Βίκυ Σταμάτη να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο, ενώ αναφέρθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της την Τετάρτη, στην οποία του μίλησε για τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, όμως «δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη», όπως παραδέχθηκε. Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τον ίδιο, του είπε πως «κανείς δεν θα με εμποδίσει να είμαι κοντά στο παιδί μου».

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη δήλωσε ότι μίλησε μαζί της το βράδυ της Τετάρτης και ότι ήταν πολύ απογοητευμένη μετά την εκ νέου απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισής της, ενώ εξέφρασε ανησυχία για το ενδεχόμενο να κινδυνεύει η ζωή της, καθώς ήταν πολύ απελπισμένη, όπως ανέφερε. «Μακάρι να είναι καλά, αλλά δεν το νομίζω», δήλωσε. Ανήσυχος δήλωσε και ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη, Παναγιώτης, καλώντας την να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος το Δρομοκαϊτείου, Ισίδωρος Πρώιος, εκτίμησε ότι κάποιος τη βοήθησε να αποδράσει, καθώς φυλασσόταν επί 24ώρου βάσεως, ενώ τόνισε ότι η μπαλκονόπορτα από την οποία δραπέτευσε ήταν κλειδωμένη με λουκέτο.

GLYFADA METROPOLITANS