Ασφαλτοστρώνονται οι δρόμοι της Γλυφάδας, ξεκινώντας με την Γούναρη

Επιτέλους ξεκίνησαν και τα έργα οδοποιΐας στη Γλυφάδα, πράγμα που σπανίως συμβαίνει ή παρατηρούμε οι Γλυφαδιώτες, εκτός και εάν είναι παραμονές δημοτικών εκλογών.  Τα έργα ξεκίνησαν την Πέμπτη, με την οδό Δράμας στην Αιξωνή και την οδό Λαοδίκης.

Στα άμεσα σχέδια του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, είναι να ξεκινήσει και η ασφαλτόστρωση σε ένα μεγάλο μέρος της Λεωφ. Γούναρη.

Σε ανάρτησή του στο fb στις 30 Μαρτίου ο Δήμαρχος, τόνισε ότι, “Η αρχή έγινε σήμερα το πρωί στην οδό Δράμας στην Αιξωνή και στην οδό Λαοδίκης στην περιοχή του Αγ. Νικολάου και ξεκινάμε άμεσα με το μεγαλύτερο μέρος της Γούναρη.”

 

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

Η ανάρτηση του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου:

Ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει και βάζουμε μπροστά ξανά τις μηχανές για την ασφαλτόστρωση των δρόμων μας, αφού αυτή την εποχή η πίσσα στρώνεται πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Η αρχή έγινε σήμερα το πρωί στην οδό Δράμας στην Αιξωνή και στην οδό Λαοδίκης στην περιοχή του Αγ. Νικολάου και ξεκινάμε άμεσα με το μεγαλύτερο μέρος της Γούναρη.
Παράλληλα αποκαθιστούμε και τα πεζοδρόμια, όπου διαπιστώνουμε πρόβλημα κατά μήκος των δρόμων που βάζουμε νέα άσφαλτο. Παρακαλούμε για την υπομονή και τη συνεργασία οδηγών και πεζών, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που είναι απαραίτητες!
Μέσα στο προσεχές διάστημα συνεχίζουμε με παρεμβάσεις σε πολλούς ακόμα δρόμους της Γλυφάδας, τόσο σε κεντρικές αρτηρίες όσο και σε συνοικιακές οδούς. Θα σας ενημερώνουμε αναλυτικά για όλα αυτά.
Μέσα στον Απρίλιο προχωράμε και σε αντιπλημμυρικά έργα στην Τερψιθέα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, ώστε ο χειμώνας να μας βρει έτοιμους.

Ελπίζουμε να λάβουν υπόψιν τους και την Αρχιπελάγους…