Η Αγγελική Ζουράρη μας προσκαλεί

στο 2ο Πρωτάθλημα Φιλίας και Καλής Θέλησης ”Νικόλαος Ζουράρης” το οποίο θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2015 στην Γλυφάδα.

“Ελπίζω να σας δω όλους εκεί και θα ήθελα να μην ξεχνάει κανείς μας ότι αυτό είναι ένα πρωτάθλημα αφιερωμένο στην μνήμη του δασκάλου μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΟΥΡΑΡΗ, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από κοντά μας πριν δύο χρόνια, και εκείνη την ημέρα όλοι αποφασίσαμε ότι με αυτό τον τρόπο θα τιμούμε κάθε χρόνο την μνήμη του. Θα τιμούμε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος με πολύ αγάπη και κόπο, κατάφερε να βάλει όλους εμάς στην οικογένεια του SOO BAHK DO – TANG SOO DO – MOO DUK KWAN και μας ενέπνευσε ώστε να ασχοληθούμε με τις πολεμικές τέχνες. Ήταν πάντα δίπλα μας και μας καθοδηγούσε σε όποια δυσκολία και εάν είχαμε. Νομίζω ότι αυτό είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορούμε να αποδώσουμε.

Κλείνω το μήνυμα αυτό με την ελπίδα ότι η αγάπη σας για αυτόν τον άνθρωπο θα μπορέσει να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες ή διαφωνίες οι οποίες μπορεί να υπάρχουν, και να συγκεντρωθουμε όλοι εκείνες τις ημέρες σαν μία οικογένεια για να τιμήσουμε αυτό τον άνθρωπο όπως ακριβώς του αξίζει, γιατί έδωσε όλη την ζωή για αυτό το οποίο όλοι αγαπάμε και θα πρέπει να μας ενώνει. Αυτή άλλωστε ήταν πάντα η επιθυμία του!

Θα χαρώ πολύ να σας δω όλους εκείνες τις ημέρες!!!”

Ζουράρης