Δεύτερο σε Ευρωπαϊκό Σχολικό Διαγωνισμό το τραγούδι των μαθητών μας
Δεύτερο με 1.633 ψήφους ήρθε το τραγούδι των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Γλυφάδας, μεταξύ 195 σχολείων που έλαβαν μέρος στον Ευρωπαϊκό Σχολικό Διαγωνισμό “Κάντο ν’ ακουστεί 2025” (EUROPEAN SCHOOL RADIO)
Οι μαθητές του Β1 του 1ου Γυμνασίου Γλυφάδας Στέλλα Βασσάλου, Οδυσσέας Δημητρόπουλος και Τζέρι Αθανασίου έγραψαν, μελοποίησαν και ερμήνευσαν το τραγούδι CSTERS REUNION, με θέμα την Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.
Το βίντεοσκόπησε η μαθήτρια της Α’ Λυκείου Άρτεμις Καλιντεράκη, η οποία έκανε και την επεξεργασία.
Ο Δήμος Γλυφάδας και προσωπικά ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές, που μας γεμίζουν περηφάνια με τη δραστηριότητα και τις επιτυχίες τους.
“Αυτές οι όμορφες, δημιουργικές προσπάθειες είναι αξιέπαινες και πρέπει να ενισχύονται. Συνεχίστε με το ίδιο πάθος, είμαστε δίπλα σας. Μακάρι οι δράσεις σας αυτές να βρουν μιμητές”, δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.