Δικογραφία σε βάρος της δασκάλας που κλείδωσε τον μαθητή σε σχολείο της Γλυφάδας

Άγιο είχε το παιδάκι που πήδηξε από το παράθυρο

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σχημάτισε η Αστυνομία σε βάρος της δασκάλας του 12ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας που κλείδωσε μέσα στην τάξη έναν 7χρονο μαθητή με αποτέλεσμα αυτός να πηδήξει από το παράθυρο για να φύγει και να τραυματιστεί στη φτέρνα,

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή και η δασκάλα αφέθηκε ελεύθερη.

Στην κατάθεσή της η εκπαιδευτικός υποστήριξε ότι περίμενε να βγουν όλα τα παιδιά από την τάξη, στη συνέχεια φώναξε αν έχει ξεχαστεί κάποιος μέσα, δεν πήρε απάντηση και κλείδωσε την πόρτα.

Όπως μετέδωσε το star.gr, ο μικρός όταν άκουσε το κουδούνι έσκυψε κάτω από το θρανίο για να πάρει την τσάντα του και δεν τον είδε.

Το παιδί όταν κατάλαβε ότι κλειδώθηκε μέσα στην τάξη πανικοβλήθηκε και πήδηξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη φτέρνα του.

Η δασκάλα μάλιστα δήλωσε ότι η ίδια έντρομη είδε τι συνέβη και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και τη μητέρα του παιδιού, η οποία περίμενε έξω από το σχολείο για να το παραλάβει.

Ο πατέρας του 7χρονου, υποστήριξε ότι πρόκειται ξεκάθαρα για αμέλεια της δασκάλας και ότι τοποθετήθηκε γύψος στο πόδι του μικρού και θα πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς δε διατρέχει κίνδυνο. 

source: star.gr/