Δωρεάν εξέταση μαστού στο κοινωνικό ιατρείο

dimos-GlyfadasΔωρεάν εξέταση μαστού για τις δικαιούχες γυναίκες του κοινωνικού ιατρείου προσφέρει ο Δήμος Γλυφάδας δύο φορές το μήνα. Ο χειρουργός ογκολόγος Νικόλαος Κελέσης πραγματοποίησε την εξέταση για πρώτη φορά, σε 15 γυναίκες, με σκοπό την ενημέρωση αλλά και τον πιθανό εντοπισμό κάποιας μορφής που χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση.

Το κοινωνικό ιατρείο του Δήμου Γλυφάδας παρέχει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη καθώς και υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας και στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών. Η λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου βασίζεται στην εθελοντική προσφορά ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και έχει ως γνώμονα την ευαισθητοποίηση και την εθελοντική προσφορά των εμπλεκόμενων με την υγεία φορέων, ιδιωτών ιατρών και λοιπών ειδικοτήτων.

Στο πλαίσιο της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, η δημοτική αρχή Γλυφάδας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναβαθμίσει το ρόλο του κοινωνικού ιατρείου με σκοπό να καλύψει την αυξημένες ανάγκες.

Για αυτό το λόγο η δημοτική αρχή προσκάλεσε γιατρούς συνδημότες διαφόρων ειδικοτήτων με σκοπό να βοηθήσουν είτε με την καθημερινή τους παρουσία είτε δεχόμενοι στο ιατρείο τους δωρεάν, με σχετικό παραπεμπτικό που παίρνουν οι συμπολίτες από το κοινωνικό ιατρείο.

Το κοινωνικό ιατρείο στελεχώνεται πλέον από 35 γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (Παθολόγοι, Γεν. Χειρουργοί, Ορθοπεδικοί, Παιδίατροι, ΩΡΛ, Καρδιολόγοι, Δερματολόγοι, Οφθαλμίατροι, Γυναικολόγοι, Γαστρεντερολόγοι, Νευρολόγοι) και αναμένει την εθελοντική προσφορά ακόμα περισσότερων εμπλεκόμενων με την υγεία φορέων, ιδιωτών ιατρών και λοιπών ειδικοτήτων, που μπορούν να συμβάλουν στην στήριξη του έργου και κυρίως στη στήριξη των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Το κοινωνικό ιατρείο λειτουργεί καθημερινά (Μυστρά 1α) και υπεύθυνος για τη λειτουργία και την οργάνωση είναι ο Πέτρος Δουδέσης, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210 9602054 και το email επικοινωνίας koinonikoiatreio@glyfada.gr.

GLYFADA METROPOLITANS