Ζεστασιά, ευχάριστη διάθεση, δυνατό χειροκρότημα και πολύ γέλιο. Περισσότερα από 300 μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης μας πέρασαν υπέροχα στο Θέατρο Πειραιώς 131, παρακολουθώντας το έργο “Για μια ζωή”, μια καταπληκτική κωμωδία εποχής από το δίδυμο των επιτυχιών Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας με έναν δυνατό θίασο και με μειωμένο εισιτήριο, προσφορά του Δήμου Γλυφάδας.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου οι πολιτιστικές αυτές εξορμήσεις είναι συχνές για τα μέλη των ΚΑΠΗ και μαζί με τις εκδρομές συμπληρώνουν το ευχάριστο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων τους.

«Είναι για εμάς διπλή ευχαρίστηση όταν νιώθουμε ότι περνούν όμορφα οι συμπολίτες μας, κάνουμε γι αυτό ό,τι καλύτερο μπορούμε και το χαιρόμαστε πάρα πολύ. Στη Γλυφάδα μας δεν νιώθει ποτέ κανένας μόνος», τονίζει ο Δήμαρχος. Την ευθύνη του προγράμματος έχει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης, ενώ μαζί με τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας βρίσκεται συνεχώς ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Νικάκης, που φροντίζει ώστε να είναι όλα στην εντέλεια τόσο στους χώρους των ΚΑΠΗ όσο και στις εξωτερικές δραστηριότητες.

Στο θέατρο τα μέλη των ΚΑΠΗ συνόδευσαν επίσης χθες η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Καράχου – Σκούταρη και η δημοτική υπάλληλος, υπεύθυνη στο ΚΑΠΗ Καραχάλιου, Ελένη Νικολάου, ενώ προχθές, που ήταν μεγαλύτερος ο αριθμός των ηλικιωμένων συμπολιτών μας στο ίδιο θεάτρο, βρέθηκαν μαζί τους οι υπεύθυνες υπάλληλοι, που φρόντισαν για όλα, από τη στιγμή που έφυγαν με τα πούλμαν από τη Γλυφάδα μέχρι την επιστροφή τους στην πόλη μας.

Η επόμενη θεατρική βραδιά έχει προγραμματιστεί για την 13η Μαρτίου, στο θέατρο HBH.