Τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο Αττικούλης στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης» θα φιλοξενήσει το Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»
Σάββατο 16 Απριλίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. για παιδιά των παιδικών σταθμών.
Κυριακή 17 Απριλίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. για παιδιά των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων του δήμου μας.
– Η διαδραστική εκπαιδευτική παράσταση της Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη, σε σκηνοθεσία Μαίρης Ιγγλέση, αφορά στην εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα οδικής ασφάλειας και διοργανώνεται από τον Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης σε συνεργασία με το Θέατρο «Ελεύθερη Εκφραση» με τη στήριξη της Αττικής Οδού και των Αττικών Διαδρομών.
Λίγα λόγια για την παράσταση
– Η παράσταση «Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης», είναι κατάλληλη για την Προσχολική ηλικία καθώς και για όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, με όλα τα θέματα της κυκλοφοριακής συμπεριφοράς ελεγμένα από συγκοινωνιολόγους και παιδοψυχολόγους, με χορευτικά, θεατρικά, ταχυδακτυλουργικά στοιχεία καθώς και ζωντανή μουσική.
– Κεντρικός ήρωας ο νεαρός «Αττικούλης» που καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά, με ευφάνταστους τρόπους και να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο περιπέτειας, όπου η οδική ασφάλεια είναι η βασική προτεραιότητα και το κλειδί για τη διασκεδαστική πλοκή. Τραγούδι, χορός, μουσική, μυστήρια, όλα επιστρατεύονται ώστε τα παιδιά να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να βιώσουν τα μηνύματα της οδικής ασφάλειας.
– Στόχος της θεατρικής παράστασης είναι τα παιδιά να μάθουν να περπατούν προσεκτικά στους δρόμους, να είναι καλοί συνοδηγοί και άριστοι, μελλοντικοί οδηγοί.
– Η παράσταση «Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης», είναι κατάλληλη για την Προσχολική ηλικία καθώς και για όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, με όλα τα θέματα της κυκλοφοριακής συμπεριφοράς ελεγμένα από συγκοινωνιολόγους και παιδοψυχολόγους, με χορευτικά, θεατρικά, ταχυδακτυλουργικά στοιχεία καθώς και ζωντανή μουσική!