Δ.Τ.

 

“Αγαπητά μέλη, Αγαπητοί Γλυφαδιώτες,

 

H Ένωση Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς», σας ευχαριστεί με ειλικρίνεια και σεβασμό για την υποστήριξη σας στην αντιμετώπιση του θανάτου της αγαπημένης μας Λένας Μαυρακάκη. Με την στήριξη και συμπαράσταση σας, η θλίψη μειώνεται και επικρατούν οι προσφιλείς αναμνήσεις.

Ο Σύλλογος μας επιστρέφει ενεργητικά, με νέες ιδέες, δραστηριότητες και ανθρωπιστικές δράσεις διατηρώντας το λόγο δημιουργίας και ύπαρξής του.

Σας ανακοινώνουμε ότι στις 25-5-2021 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ., όπου αποφασίστηκε η νέα διάρθρωση του η οποία παρατίθεται παρακάτω:

Πρόεδρος και επίγονος του Συλλόγου ανακηρύχθηκε ομόφωνα η

 ΛΟΥΠΑΣΑΚΗ – ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗ Χρυσάνθη

 

Αντιπρόεδρος

ΚΟΥΣΙΟΥ Ελένη

Γενικός Γραμματέας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑΚΟΥ Ευτέρπη

Ταμίας

ΛΟΥΚΑ Ελένη

Μέλος αρμόδιο για θέματα εθιμοτυπίας και δημοσίων σχέσεων

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Μαργαρίτα

Έφορος

ΣΑΡΡΗ Αγγελική

Μέλος αρμόδιο για ειδικά θέματα δράσεων

ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ Ευαγγελία

Μέλος για γενικής φύσεως αρμοδιότητες

ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ Νίκη

Κοσμήτορας

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Στεφανία

 

Η ζωή είναι μια λέξη με τρία γράμματα, που ο καθένας τη γράφει όπως θέλει και με το δικό του γραφικό χαρακτήρα. Άλλος της δίνει αξία, τη γράφει με κεφαλαία, άλλος με μικρά, άλλος σταθερά και ευανάγνωστα, άλλος τρεμάμενα, φοβισμένα. «ΕΜΕΙΣ» θα συνεχίζουμε να δίνουμε ΖΩΗ στο Σύλλογο μας.

Τις προσεχείς ημέρες θα κοινοποιηθεί σχετική ανακοίνωση για πραγματοποίηση εκδήλωσης -τηρώντας αυστηρά και νομότυπα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για αποφυγή της διασποράς του COVID-19- στη μνήμη της αγαπημένης μας Λένα με θέμα: «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» – προσεγγίζοντας την γυναίκα ασθενή με ολιστικό τρόπο, παρέχοντάς της τα απαραίτητα εργαλεία, τα οποία θα την βοηθήσουν να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να αντεπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της κατά του Καρκίνου.”

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος και το ΔΣ

 

Photos αρχείου, από την πλούσια δράση του συλλόγου:

 

 

Ένωση Γυναικών Γλυφάδας ‘Εμείς

 

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "ΕΜΕΙΣ"

 

 

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "ΕΜΕΙΣ"

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

mavrakaki

 

 

 

Τα συγχαρητήριά μας στη νέα Πρόεδρο,  κ. Χ. Λουπασάκη!