“Οι παραλίες της Γλυφάδας μοιάζουν σαν πίνακας ζωγραφικής”

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι παραλίες της Γλυφάδας, πεντακάθαρες, βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες και ελεύθερες για όλους, αποτελούν μία από τις καλύτερες επιλογές για ευχάριστη και ασφαλή κολύμβηση.

«Από ψηλά είναι σαν πίνακας ζωγραφικής, από κοντά είναι οι βραβευμένες για μια ακόμα χρονιά με γαλάζιες σημαίες, παραλίες της Γλυφάδας μας!

Οι βροχές φαίνεται πως πια σταμάτησαν, το καλοκαίρι επιτέλους ήρθε, και οι παραλίες της Γλυφάδας σας περιμένουν: Ανοιχτές, με ελεύθερη πρόσβαση, με δωρεάν τη χρήση όλων των υποδομών που επιμελώς έχουμε φτιάξει.

Για μια ακόμα χρονιά καθαρίσαμε τις ακτές μας από άκρη σε άκρη, βάλαμε ομπρέλες και όλα όσα χρειάζεται μια οργανωμένη παραλία και έχουν ανάγκη οι λουόμενοι, τοποθετήσαμε δύο Seatrac για τους συμπολίτες μας με κινητικές δυσκολίες και σας περιμένουμε να απολαύσουμε μαζί το πανέμορφο και περιποιημένο παραλιακό μας μέτωπο. Στις φωτογραφίες βλέπετε και την πιο πρόσφατη ανάλυση, από τη διεύθυνση υγειονομικού ελέγχου και περιβαλλοντικής υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής, που πιστοποιεί την άριστη ποιότητα των υδάτων μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.