Κορυφώνονται ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς οι προετοιμασίες στα σχολεία της Γλυφάδας, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια την ερχόμενη Δευτέρα.

Καθημερινά, από νωρίς το πρωί, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου επισκέπτεται ένα ένα τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης, συνομιλεί με τους εκπαιδευτικούς, επιβλέπει τις εργασίες, μεριμνά ώστε να καλύπτονται πάραυτα οι όποιες ελλείψεις διαπιστώνονται. Σήμερα το πρωί βρέθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, Φιλικής Εταιρείας και Λαοδίκης, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, Παιδείας και Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη και Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Άννυ Καυκά.

Τα συνεργεία καθαρισμού έπλυναν και απολύμαναν ενδελεχώς και αυτό το σχολικό συγκρότημα, η θερμική πύλη εγκατεστημένη στην είσοδο, τα αντισηπτικά στις έδρες, τα παγούρια στα θρανία, ενώ οι πάνινες μάσκες θα φθάσουν μεθαύριο, Σάββατο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Για κάθε ενδεχόμενο, ο Δήμος Γλυφάδας έχει μεριμνήσει ώστε να υπάρχει ήδη σε κάθε σχολείο ο απαιτούμενος αριθμός μασκών μιας χρήσης για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

“Είμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, είμαστε πανέτοιμοι, οι θερμικές πύλες ήδη έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα σχολεία της πόλης μας, υγειονομικό υλικό υπάρχει παντού, καθαρισμοί, απολυμάνσεις, προσωπικό θα κάνει διπλές βάρδιες στην καθαριότητα, όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά με ασφάλεια και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τα παιδιά μας και την εκπαιδευτική κοινότητα”, δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.