Σπάει κάθε ρεκόρ το Seatrac στην παραλία της Γλυφάδας!

Το πρώτο σε χρήσεις Seatrac της Ελλάδας επανήλθε σε λειτουργία, στην παραλία της Γλυφάδας, έτοιμο να ξεπεράσει τον εαυτό του! Κάθε χρόνο και καλύτερα, η άρτια υποδομή για ΑμεΑ δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για κολυμβητές που χρήζουν μεγαλύτερης φροντίδας, ώστε να μπορούν όλοι να απολαύσουν το μπάνιο τους με αξιώσεις στις ελεύθερες οργανωμένες ακτές της Γλυφάδας.

“Σε πλήρη λειτουργία και φέτος η υποδομή Seatrac στη παραλία μας για τους συμπολίτες μας με αναπηρία ή κινητικά προβλήματα”, ενημερώνει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

“Πολλές φορές για τα μικρά παιδιά λέξεις όπως η «προσβασιμότητα» ή η «ανεξάρτηση διαβίωση» είναι ίσως λιγάκι δυσνόητες, λίγο δύσκολες να τις καταλάβουν.

Υπάρχει τρόπος να τους το εξηγήσουμε με ένα εξαιρετικό κατά τη γνώμη μας παράδειγμα:

Φέρτε τα μια ωραία βόλτα στην παραλία της Γλυφάδας μας, στο σημείο που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Εκεί που και φέτος λειτουργεί το Seatrac – δύο μάλιστα.

Οι μηχανισμοί δηλαδή που βοηθούν τα άτομα με αναπηρία ή κινητικά προβλήματα στην αυτόνομη πρόσβασή τους στη θάλασσα.

Θα δουν το προσωπικό μας, που είναι εκεί όλη τη μέρα – πάντα με χαμόγελα – για να βοηθάει όσους κάνουν χρήση του μηχανήματος.

Θα δουν όλες τις υποστηρικτικές σύγχρονες υποδομές που έχουμε δημιουργήσει με όλη μας την αγάπη.

Θα δουν δεκάδες συμπολίτες μας να καταφτάνουν καθημερινά όχι μόνο από τη Γλυφάδα, αλλά από πολλά μέρη της Αττικής, ακόμα και ξένοι τουρίστες, για να απολαύσουν το μπάνιο τους, να χαρούν ισότιμα τον ήλιο και τη θάλασσα.

 

Κουρουπάκης

 

Τα ρεκόρ, όπως λένε, είναι για να σπάνε κι έτσι το πανελλαδικό ρεκόρ των 7.500 χρήσεων του Seatrac Γλυφάδας που σημειώθηκε πέρυσι, είμαστε βέβαιοι ότι φέτος θα το ξεπεράσουμε.

Ένα θερμό ευχαριστώ στους εργαζομένους μας και στο συντονιστή μας, από την πρώτη στιγμή, αυτής της προσπάθειας, Στέλιο Κουρουπάκη.

Ευχαριστούμε ασφαλώς για μια ακόμη φορά την εταιρεία Tobea που δημιούργησε και μας προμηθεύει τους μηχανισμούς Seatrac και τον επικεφαλής της Ιγνάτιο Φωτίου.

Η ζωή όλων μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα.”