Η ιατροδικαστική έρευνα για τον Παντελή Παντελίδη – Ακαριαίος ο θάνατος

Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του άτυχου τραγουδιστή, διότι δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η μεγάλη ταχύτητα σε συνδυασμό με την κακή συντήρηση των κιγκλιδωμάτων του δρόμου προκάλεσαν το μοιραίο για τον Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το τραύμα ήταν τόσο σοβαρό, που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό του. Το ίδιο μεταλλικό αντικείμενο, μέρος των κιγκλιδωμάτων στα οποία έπεσε  το όχημα κατά την ανατροπή του, τραυμάτισε σοβαρά και την 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη. Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία είχε στενή σχέση με τον Παντελίδη, βιώνει μετατραυματικό σοκ και έτσι δεν μπόρεσε να διαφωτίσει περισσότερο τους αξιωματικούς της Τροχαίας, που θα επιχειρήσουν σήμερα να πάρουν νέα κατάθεση.

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι το μοιραίο τραύμα ήταν ένα. Το προκάλεσε μια λυγισμένη λαμαρίνα από τα κιγκλιδώματα η οποία διαπέρασε την οροφή του αυτοκινήτου και χτύπησε τον άτυχο τραγουδιστή στο κεφάλι. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι τα κιγκλιδώματα δεν άντεξαν την ταχύτητα και το βάρος του αυτοκινήτου. Έπρεπε να έχουν αλλαχθεί χρόνια πριν, αλλά αυτό δεν είχε συμβεί. Όταν η Μερσεντές με οδηγό τον Παντελή Παντελίδη χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις μπάρες τα σίδερα υποχώρησαν, το αυτοκίνητο άρχισε να σέρνεται με το πλάι μέχρι που ανατράπηκε και μια από τις λαμαρίνες χτύπησε στο κεφάλι τον τραγουδιστή.