Από τις φλόγες λίγο έλειψε να καεί και μία πολυκατοικία – Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι είχαν επανειλημμένα ζητήσει την απομάκρυνση του ΙΧ και της μηχανής από τις Αρχές

 

Το ΙΧ αυτοκίνητο και τη μηχανή του 39χρονου προφυλακισμένου αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε μία 19χρονη στην Ηλιούπολη, έκαψαν άγνωστοι, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

 

Από τις φλόγες στα οχήματα που παρέμεναν παρατημένα στο σημείο επί μήνες, λίγο έλειψε να καεί και η πολυκατοικία, αφού οι φλόγες πλησίασαν σε ύψος και τον τελευταίο όροφό της. Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι είχαν επανειλημμένα ζητήσει την απομάκρυνση του ΙΧ και της μηχανής από τις Αρχές.

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση από την Αστυνομίας για τα αίτια της επίθεσης.

 

see more: protothema.gr