Η “Ημέρα της Γυναίκας” στο Καλλιτεχνόραμα Γλυφάδας

Την Τρίτη 8 Μαρτίου το βράδυ, το Καλλιτεχνόραμα Γλυφάδας γιόρτασε την Παγκόσμια “Ημέρα της Γυναίκας” ταξιδεύοντας μελωδικά τις φίλες και τα μέλη του συλλόγου σ΄ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, όπως το εμπνεύστηκε ο μεγάλος μας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης για την Ελληνίδα μάνα, κόρη, σύντροφο.

Την υπέροχη φωνή της Βίκυς Σίμου στο τραγούδι, συνόδευσε στο πιάνο μοναδικά, η Ελένη Μπελιμπασάκη.

Η βραδιά αφιερώθηκε στη μοναδική μητέρα, σύντροφο, γιαγιά, την πρώτη γυναίκα συνδικαλίστρια αρτοποιό, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αρτοποιών και Αντιπρόεδρο της Συντεχνίας Αθηνών για 13 συνεχή χρόνια, την Μαρία Τάση. Στη γυναίκα που δεν είναι κοντά μας, εδώ και 21 χρόνια, την αγωνίστρια της ζωής, την καταξιωμένη επαγγελματία και συνδικαλίστρια, που το άξιο έργο της όλο, είναι ζωγραφισμένο στα παιδιά και τα εγγόνια της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη, φίλες και φίλοι του συλλόγου, η αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ και πρόεδρος των Μικρασιατών Γλυφάδας κ. Μαίρη Παπάζογλου, η πρόεδρος της “ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ” κ. Μαριάννα Μαυραγάνη, η αντιπρόεδρος της Νέας Ευρυάλης κ. Σακκά, η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς” κ. Λένα Μαυρακάκη και από τον τοπικό τύπο και το Γλυφάδα metropolitans η Άντα Θωμά.

 

kalliexnorama-music

Η πολύ ωραία εκδήλωση/αφιέρωμα στις γυναίκες, έκλεισε με πολύ κέφι, κρασάκι και χορό, ενώ τα μέλη του Καλλιτεχνοράματος ανανέωσαν το ραντεβού τους στον χώρο, στο επόμενο event-έκπληξη.