Μια χορωδία της Ψυχής μας στο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στις 16/11/2016 και ώρα 20:00 στο Θέατρο του Δήμου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»  το Φωνητικό Σύνολο «ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ» του Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής, τίμησε τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης με την όμορφη παρουσία του! 13 γυναικείες φωνές που μάγεψαν όσους  παρακολούθησαν την χορωδιακή συναυλία τους.

Οι «Θαμυριάδες» όπως αποκαλούνται, αποτελούν μια φρέσκια έκφραση της Χορωδιακής Μουσικής. Νεαρές κυρίες από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για την Μουσική αλλά κυρίως την ανάγκη τους για δημιουργικότητα, κατάφεραν να ταξιδέψουν το κοινό στον κόσμο της χορωδιακής μουσικής ,ερμηνεύοντας σημαντικά έργα Ελλήνων και Ξένων Συνθετών υπό την Διεύθυνση της κ. Μαρίας Παπαγεωργίου έχοντας στο πιάνο την κ. Ανίτα Τάνι.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Φώτης Ιασωνίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ειρήνη Στελλάκη, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κορίνα Θεοδώρου, η Πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» κ. Ιφιγένεια Κυριάκου, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου κ. Άγγελος Καραμπινίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι συλλόγων και φυσικά ο κόσμος που ακούγοντας αυτές τις αγγελικές φωνές, ανταποκρίθηκε και τις τίμησε με το πιο ζεστό του χειροκρότημα!

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και μαζί με τους συνεργάτες του, παρακολούθησε το πρόγραμμα της συναυλίας  λέγοντας πως όταν τελειώνει ο Πολιτισμός, τότε τελειώνουν όλα, τονίζοντας για μια ακόμη φορά πως “ο Πολιτισμός στην πόλη μας αποτελεί για τον ίδιο κυρίαρχο λόγο και άμεση προτεραιότητα”.

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ευχαριστεί τις 16 ταλαντούχες κυρίες που απαρτίζουν τις «ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ» και που προσέφεραν ένα μοναδικό, καταπληκτικό θέαμα, καθώς και τον Δήμαρχο Πολυγύρου Χαλκιδικής κ. Αστέριο Ζωγράφο και τους συνεργάτες του, για την συμμετοχή του στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου μας.