Με ένα όμορφο πάρτι, γεμάτο γέλια, τραγούδια και χορό, μεζεδάκια, δροσερά αναψυκτικά και πολλή κουβεντούλα στην παραλία Γλυφάδας, τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης μας διασκέδασαν σήμερα στο γνώριμο χώρο όπου καθημερινά έκαναν τα θαλάσσια μπάνια τους.

 

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου αντάλλαξε με όλους ευχές για «καλό Δεκαπενταύγουστο» και τους ανακοίνωσε ότι σύντομα θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την πολυήμερη εκδρομή που όλοι περιμένουν με λαχτάρα κάθε χρόνο.

«Είναι μεγάλη ικανοποίηση για μας να βλέπουμε ότι οι πρωτοβουλίες αυτές έχουν ανταπόκριση και δίνουν τόση χαρά. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τους γονείς μας, η αγκαλιά μας είναι πάντα ανοιχτή και γεμάτη αγάπη», τόνισε ο Δήμαρχος. Η όμορφη γιορτή στην παραλία, με πολλή μουσική και εδέσματα, πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Κ.Α.Π.ΠΑ., υπό τον Πρόεδρό του Στέλιο Κουρουπάκη και τον Αντιπρόεδρο, υπεύθυνο για τα ΚΑΠΗ Βασίλη Νικάκη.

Αμφότεροι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της στήριξης των μελών των ΚΑΠΗ της πόλης μας, καθημερινά, τόσο στις όμορφες, ανακαινισμένες, κλιματιζόμενες αίθουσες, όσο και στις συνεχείς δραστηριότητες – εκδρομές και εκδηλώσεις. Τη σημερινή εκδήλωση προετοίμασαν επίσης με πολλή φροντίδα ο Αντιδήμαρχος Πόλης και Καθημερινότητας Γιάννης Σκαλτσάς, καθώς και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Αννυ Καυκά, ώστε να βρίσκονται όλα στην εντέλεια.

Παραβρέθηκαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Μαίρη Μηλιαρέση και Νατάσσα Αργυροπούλου, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Καράχου – Σκούταρη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Λεβετσοβίτης, Γεωργία Βαμβακερού (Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Γλυφάδας) και Μπέσσυ Αργυράκη (Αντιπρόεδρος του Γκολφ).

 

Η εκδήλωση άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις, μία θετική αύρα και την υπόσχεση για πολλές και όμορφες εκδηλώσεις μετά την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές.

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Φεστιβάλ Γλυφάδας: “Στις 24 Ιουλίου στη μεγάλη μουσική παράσταση ήταν και η Λιζέτα Νικολάου – Καλό της ταξίδι”

 

Μια μικρή ανθρώπινη ιστορία …έλαβε με mail ο Δήμος Γλυφάδας