Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, θα πρέπει να περάσουν από τεστ κορωνοϊού – Σε δίλημμα οι επιχειρηματίες της εστίασης
Σε… χρυσάφι θα πληρώνουν τον καφέ από τις 15 Ιουλίου και μετά όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.
Κι αυτό λόγω των νέων μέτρων που τίθενται σε ισχύ, και θα επιτάσσει πριν την είσοδό τους στην καφετέρια τη διενέργεια μοριακού ή rapid test που κοστίζουν 60 ευρώ και 20 ευρώ αντίστοιχα.
Δηλαδή, ο κάθε ανεμβολίαστος θα καταβάλλει αντί για παράδειγμα 3,5 ευρώ 23 ή 63, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για μία τέτοια περίσταση. Μάλιστα, αν κάποιος θελήσει να βγει για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα που δεν θα καλύπτεται από τη χρονική διάρκεια του τεστ, θα πρέπει να το επαναλαμβάνει, με ό,τι συνεπάγεται σε κόστος.
Ψήφος εμπιστοσύνης από τους νέους
Σύμφωνα με το Mega, υπέρ του εμβολιασμού είναι αρκετοί νέοι 18 έως 24 ετών, που λένε πως θα κάνουν το εμβόλιο, όχι για το voucher των 150 ευρώ αλλά για να προστατεύσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Σε δίλημμα οι εστιάτορες…
see more: protothema.gr




