Γλυφάδα: Ένα από τα πιο σπάνια περιστατικά στην ιστορία του ελληνικού πόλο καταγράφηκε την Παρασκευή (31/1) στο «Αντ. Δημητρόπουλος».

Οκτώ δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό κι ενώ το σκορ ήταν 11-11, ο διαιτητής Ποσποτίκης μέτρησε το γκολ της Χατζηκυριακάκη.

Η μπάλα φάνηκε να περνά τη νοητή γραμμή, όμως αυτό μπήκε σε δεύτερη μοίρα…

Ένας οπαδός της Γλυφάδας θεώρησε καλό να εκφράσει την αντίθεσή του με την απόφαση, ρίχνοντας τον διαιτητή στην πισίνα!

Αναλυτικά όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 3.32 του 4ου οκταλέπτου, ο βοηθός προπονητή του ΑΝΟ Γλυφάδας, Πέτρος Δουδέσης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στο 0.08 του 4ου οκταλέπτου, μετά από τέρμα ισοφάρισης του Εθνικού Πειραιά, φίλαθλος από την εξέδρα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έσπρωξε το διαιτητή Ποσποτίκη, με αποτέλεσμα να πέσει στην πισίνα.

Ο φίλαθλος ετράπη σε φυγή (αγνώστων στοιχείων), το παιχνίδι διεκόπη, αστυνομική δύναμη δεν υπήρχε στο κολυμβητήριο, ο διαιτητής αδυνατούσε να συνεχίσει τον αγώνα.

Όταν ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα, το σκορ ήταν 11-11 και σέντρα είχε ο ΑΝΟ Γλυφάδας».

Τα οκτάλεπτα: 1-4 , 2-3 , 5-2 , 3-2 (διεκόπη)

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λούδη, Κωνσταντοπούλου, Τζελέπη, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, Κους, Ρουμελιώτη, Χάουτον, Γκοτζιά, Ζαφειράκη

ΓΛΥΦΑΔΑ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκης, Νίνου, Κοσμά, Γιαμπασάκου, Μαμόγλου, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Κοκκινάκη, Μαστρόκαλου, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη, Θωμοπούλου, Χριστοδούλου, Καρύτσα

Διαιτητές: Ποσποτίκης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

 

source