Τι κάνει το κάθε ζώδιο ευτυχισμένο;

ΚΡΙΟΣ
Ένας Κριός είναι ευτυχισμένος, όταν δουλεύει και όταν του αναγνωρίζουν τις επιτυχίες του.
Όταν ερωτεύεται και ιδίως τον πρώτο καιρό, νιώθει να πετά στα σύννεφα! Όταν τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Να δίνει και να παίρνει αγάπη. Όταν εκτονώνει μεγάλο απόθεμα του δυναμικού του στο σεξ. Όταν ξέρει ότι αφού έχει σταθεροποιήσει την οικογενειακή του ζωή, εκείνος μπορεί να συνεχίζει ως γνήσιος κυνηγός να πετυχαίνει τους στόχους του και να θρέφει την οικογένειά του. Στην πραγματικότητα βέβαια, «θρέφει» την περηφάνια του και τον εγωισμό του ότι συνεχίζει να τα καταφέρνει πάντα και σε όλα καλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η οικονομική του ασφάλεια και ευημερία! Ένα ήρεμο σκηνικό ζωής που θα του επιτρέπει να συνεχίζει να ζει χωρίς μεγάλες ανατροπές και εντάσεις. Μια γυναίκα-μαμά που θα φροντίζει για όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες της ζωής. Μια ποιότητα ζωής που θα την βρει σε θέματα που αφορούν την κουλτούρα, την εσωτερική καλλιέργεια, τις τέχνες. Ένα όμορφο σπίτι, μέσω του οποίου μπορεί να εκφράσει το ιδιαίτερο επίπεδο αισθητικής που έχει. Ένα καλό φαγητό, συνοδευμένο από το ανάλογο σκηνικό. Να έχει τον πρώτο… αλλά κυρίως τον τελευταίο λόγο, σε ό, τι αφορά αποφάσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια πλούσια κοινωνική ζωή! Αποδοχή από το οικογενειακό, και κυρίως από το φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον. Να δοκιμάζει, δεν έχει σημασία λίγο ή πολύ, αλλά απ’ όλα, κι αυτό γιατί θέλει να έχει γνώμη επί παντός επιστητού και όχι μόνο… Να αντλεί σημαντικότητα μέσα από την κοινωνική του αναγνώριση και αποδοχή. Να σέβονται τη γνώμη του και να εκτιμούν το χιούμορ του. Εκδρομές και παρέες ευχάριστες με φίλους. Ο χορός, η εσωτερική και διανοητική αναζήτηση, η γνώση σε σπάνια θέματα. Μια σχέση που να τον κάνει να αισθάνεται περήφανος στον κοινωνικό του περίγυρο και ταυτόχρονα να νιώθει ελεύθερος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μα φυσικά μια αρμονική οικογενειακή ζωή! Η ασφάλεια σε οικονομικό, αλλά κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Να δίνει και κυρίως να του δίνουν αγάπη, στοργή, νοιάξιμο, φροντίδα, κατανόηση. Κι αφού θα έχει στηθεί η βάση του για να νιώθει πραγματικά καλά και ασφαλής, τότε μπορεί να κάνει νέα ξεκινήματα σε ό, τι αφορά την κοινωνική κα επαγγελματική του ζωή. Τον κάνει ευτυχισμένο το να μπορεί να έχει στην κατοχή του σπάνια και ιδιαίτερα αντικείμενα, να έχει φίλους να τους φροντίζει και να τους περιποιείται. Να υπάρχει πάντα διαθέσιμος χρόνος για να περνά με τους αγαπημένους του.

ΛΕΩΝ
Η αποδοχή και ο θαυμασμός είναι τα σημεία-κλειδιά του Λέοντα! Το να αναγνωρίζουν τη μοναδικότητά του και τη σημαντικότητά του. Όταν προσφέρει, αλλά κυρίως όταν του προσφέρουν, δώρα, εκπλήξεις, αγάπη! Χρειάζεται, αλλά δεν το δείχνει πάντα εύκολα, αγκαλιές, φιλιά και κανάκεμα… Του αρέσει να παίζει σαν μικρό παιδί και μπορεί να απολαύσει πραγματικά την παρέα των μικρών του φίλων ή των παιδιών του. Θέλει να εκφράζει τη φαντασία του μέσα από καλλιτεχνικές διεξόδους. Μια οικονομική κατάσταση που θα του επιτρέπει να ζει τη ζωή του, χωρίς μιζέρια και στερήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος, πάνω απ’ όλα, θέλει να τα έχει καλά με τον εαυτό του κι αυτό σημαίνει μια καλά οργανωμένη προσωπική ζωή, ένα καλό κοινωνικά φαίνεσθαι πρόσωπο. Το θέμα τακτοποίηση δεν αφορά μόνο τη θέση των προσωπικών του αντικειμένων, αλλά και όλους τους τομείς της υπόλοιπης ζωής του (οικογένεια, επαγγελματικό περιβάλλον, φίλοι, διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις…) Αυτό θα σταθεί η βάση του για να νιώσει πάνω απ’ όλα ασφαλής κι έτσι να χαλαρώσει μπροστά σε οποιαδήποτε νέα πρόκληση του φέρει η ζωή. Το να αισθάνεται ότι προσφέρει ανακούφιση και παντός είδους βοήθεια στους άλλους του τονώνει την αυτοπεποίθησή του!

ΖΥΓΟΣ
Μα τι άλλο θα ήταν σημαντικό για την καλή ψυχική κατάσταση ενός Ζυγού παρά το να δει στα μάτια των άλλων την απόλυτη αποδοχή και αγάπη! Μόνο έτσι θα νιώσει την αρμονία στη ζωή του που κατ’ επέκταση θα τον βοηθήσει, με τόλμη και θάρρος, να διεκδικήσει και νέες κατακτήσεις. Το να είναι καλά στην προσωπική του ερωτική ζωή είναι από τα βασικά του ζητούμενα. Μια πλούσια και καλά δομημένη κοινωνική ζωή, ανεβάζει το κέφι του και τον κρατά σε εγρήγορση. Η ενασχόλησή του με καλλιτεχνικές δραστηριότητες που του δίνουν τη δυνατότητα να απασχολεί τα χέρια του και να δημιουργεί κάτι από την αρχή, τον χαλαρώνει και τον ευχαριστεί ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι παράξενο «τρένο», πάντα φυσικά με την καλή έννοια! Ίσως, βέβαια, να είναι και ο μόνος που έχει κατανοήσει πραγματικά τι σημαίνει ευτυχία. Στην πραγματικότητα, δεν πιστεύει σε καμιά ευτυχισμένη ζωή, παρά σε ευτυχισμένες στιγμές. Για εκείνον τίποτα δεν κρατάει για πάντα, οπότε ευτυχία για εκείνον μπορεί να θεωρηθεί ακόμη κι αυτή η δυσοίωνη πρόβλεψη… Το να συνειδητοποιεί και να κοιτάζει την αλήθεια κατά πρόσωπο, για εκείνον σημαίνει θάρρος και δύναμη… Βασικά, η δύναμη είναι το σημείο κλειδί του, είτε ασκείται πάνω στους άλλους, είτε την χρησιμοποιεί για να επιβιώνει…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το κυνήγι της γνώσης! Η εμπειρία για την εμπειρία. Η ελευθερία, τα ταξίδια, οι φιλοσοφικές και θεοσοφικές του αναζητήσεις… Ο Τοξότης, ένας ενήλικας που ένα μεγάλο μέρος του εαυτού του δεν ενηλικιώθηκε ποτέ, ξέρει να απολαμβάνει το τώρα, να χαίρεται σαν μικρό παιδί, να πειραματίζεται, χωρίς πολλές φορές να ξέρει τι σημαίνει φόβος… Το να είναι και να νιώθει ελεύθερος, να κάνει ό, τι θέλει, και όποτε το θέλει, είναι το βασικό του ζητούμενο! Βασικά, ίσως είναι ο μόνος που μπορεί να νιώσει πραγματικά ευτυχισμένος εύκολα και με οτιδήποτε. Αυτή η αισιοδοξία και το κέφι του για ζωή είναι και τα μεγαλύτερα μυστικά του στην κατάκτηση της ευτυχίας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για έναν γνήσιο Αιγόκερω, αυτό που μπορεί να τον κάνει ευτυχισμένο ή όπως τουλάχιστον εκείνος εννοεί την ευτυχία, είναι η προσωπική δημιουργία και κυρίως σε υλικό επίπεδο. Θα έλεγε κάποιος πως η αυτοαναγνώρισή του, μέσα από τις υλικές του κατακτήσεις και επιτυχίες, είναι το σημείο που αρχίζει να νιώθει τι σημαίνει ασφάλεια και άρα να είναι ευτυχισμένος! Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να φτιάξει τη δική του οικογένεια. Τότε μπορεί να νιώσει πραγματικά ολοκληρωμένος και επιτυχημένος στη ζωή του. Το να προχωρεί η ζωή του έτσι όπως εκείνος τα έχει σχεδιάσει, χωρίς να χρειάζεται συνεχώς να ελίσσεται, παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχική του ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κοινωνική προσφορά, ο έρωτας, η ανεμελιά, η ελευθερία, η αποδοχή από τους άλλους, είναι τα βασικά μυστικά για να νιώσει ευτυχισμένος ένας Υδροχόος. Το να μη βαριέται και να έχει να ασχολείται με πράγματα δημιουργικά, που όμως δεν αφορούν μόνο εκείνον, αλλά έχουν και θετική επίδραση στις ζωές των άλλων, τον κάνουν να νιώθει ότι βρήκε το σκοπό και το νόημα της ζωής του. Στην πραγματικότητα, ψάχνει πάντα για μία πυξίδα, άπαξ και νιώσει ότι βρήκε το σωστό προσανατολισμό του και την αποστολή της ζωής του, μπορεί πια να νιώσει πραγματικά πλήρης… μέχρι τουλάχιστον να τα αναθεωρήσει και πάλι!

ΙΧΘΥΣ
Έρωτας, προσφορά στους συνανθρώπους του, ρομαντισμός…. Ένας Ιχθύς, πάνω απ’ όλα, χρειάζεται να είναι ερωτευμένος για να μπορέσει να κάνει τις ανάλογες υπερβάσεις του και να περάσει στα επόμενα στάδια κατακτήσεων! Τον έλκουν θέματα που σχετίζονται με τη μεταφυσική, τη θρησκεία, τις τέχνες. Όταν είναι καλά στην ερωτική του ζωή, νιώθει και σχεδόν είναι ικανός να κατακτήσει τον κόσμο όλο! Μικρά πράγματα μπορεί να του ρίξουν το ηθικό, αλλά επίσης και μικρές λεπτομέρειες μπορούν να τον κάνουν να ξανασηκωθεί «από τα πατώματα» και να ατενίσει τη ζωή ως νέος κατακτητής!

source: https://gr.news.yahoo.com

 


 follow us: https://twitter.com/GlyfadaMetropol