Ποδηλατόδρομος 5,5 χιλιομέτρων στην παραλία της Γλυφάδας
Πρωτεύουσα του ποδηλάτου θα γίνει σύντομα η Γλυφάδα μας, με την παραλία της να είναι από τις ομορφότερες του πλανήτη. Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου ολοκληρώνεται, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
“Στη Γλυφάδα μας κάνουμε ορθοπεταλιά για να γίνουμε σύντομα η «πρωτεύουσα» του ποδηλάτου!”, τονίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.
Και εξηγεί: “Ήδη έχουμε ολοκληρώσει και είναι στη διάθεση κάθε ποδηλάτη μία σύγχρονη, ασφαλής και πανέμορφη διαδρομή, δίπλα στην παραλία μας. Το έργο έγινε στο πλαίσιο της ανάπλασης όλου του παραλιακού μας μετώπου, με τρόπο ήπιο και βιώσιμο.
Ο ποδηλατόδρομος αυτός έχει μήκος 3,5 χιλιόμετρα και με τις διακλαδώσεις στους βραχίονες προς τη θάλασσα και στις μαρίνες θα ξεπεράσει τα 5,5 χιλιόμετρα.
Θα συνδεθεί δε και με την πόλη, πάνω από την παραλιακή και την Βουλιαγμένης.
Σύντομα θα παρουσιάσουμε το ολοκληρωμένο σχέδιο, πάνω στο οποίο δουλεύουμε ακατάπαυστα.
Η βιώσιμη αστική κινητικότητα είναι σταθερά στο επίκεντρο των προσπαθειών μας για μια πόλη σύγχρονη, λειτουργική και φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.
Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα”!