ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Δνση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού , Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης  με την υπ΄ αριθμ. 208/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του, μετά την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων  θα λειτουργήσει και την νέα σχολική χρονιά 2019-2020 το Κοινωνικό Φροντιστήριο  για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας (εκτός της Γ΄Λυκείου).. Σκοπός  μας είναι να στηρίξουμε τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες και να παρέχουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατοικούν στον Δήμο μας με στόχο την βελτίωση των επιδόσεών τους και την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις. Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν και είναι προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας.

Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν εθελοντές, πτυχιούχοι  ή τελειόφοιτοι εκπαιδευτικών τμημάτων των Πανεπιστημίων  διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι προσφέρουν μέρος από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο. Στο τέλος κάθε σχολικού έτους χορηγείται στους εθελοντές βεβαίωση διδακτικής προϋπηρεσίας.Τα μαθήματα θα γίνονται στο 3ο Λύκειο Αργυρούπολης, απογευματινές ώρες.

Ενόψει του σχεδιασμού του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την Σχολική Χρονιά 2019-2020 καλούνται εθελοντές καθηγητές για διδασκαλία μαθημάτων Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης για να πλαισιώσουν την ανωτέρω δράση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKvWNNGjoKZPZ9bG6p_00-1EbTmkl9dIMInGHRhUxW7oFPgA/viewform?usp=send_form

Τηλ. επικοινωνίας 213 2018700-εσωτ 410 και 213 2018781-782

φαξ 2132018796

Email :tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr

Υπεύθυνοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας είναι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κος Ευάγγελος Νικοθόδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κος Θωμάς Κατσαγώνης.

Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης