ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ

ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

«Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ»

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυφάδας «Ο Προφήτης Ηλίας» ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων υποκριτικής της θεατρικής ομάδας του, η οποία και την φετινή θεατρική περίοδο 2019-2020 συνεχίζει, για δεύτερη χρονιά, τη συνεργασία της με τους έμπειρους και καταξιωμένους σκηνοθέτες, τον Γιώργο Βούλγαρη και τον Γιάννη Μακρυνόρη.

Η θεατρική ομάδα του συλλόγου απευθύνεται σε όλους εκείνους που αγαπούν το θέατρο και έχουν διάθεση για δημιουργική δουλειά και για μια αλλαγή στην καθημερινότητά τους.

Περιλαμβάνει εβδομαδιαία πρακτικά μαθήματα που αφορούν στη δυναμική της ομάδας, τη γνωριμία με το σώμα και τις δυναμικές του στον χώρο, το θεατρικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμούς, την θεατρική έκφραση, την έκφραση συναισθημάτων, την υποκριτική, ασκήσεις ορθοφωνίας, μαθήματα δηλαδή που γίνονται είτε ως διακριτές ενότητες είτε γίνονται κατά τη διαδικασία των προβών που θα οδηγήσουν στο τέλος της εκπαιδευτικής χρονιάς στη δημιουργία θεατρικής παράστασης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη θεατρική ομάδα μπορούν να προσέλθουν στην πρώτη συνάντηση των μελών της, που θα γίνει την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ (Αρχιπελάγους 31 – Άνω Γλυφάδα).

Μπορούν επίσης να επικοινωνούν, για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής και διευκρινήσεις, με τον κ. Τάσο Σκουτέρη τηλ. 6937126089 και τον κ. Σωτήρη Παναγιώτου τηλ. 6973430853.