«Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου»

Την παρακάτω ανοιχτή επιστολή, μάς έστειλαν οι υπογράφοντες:

«Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου

Μη γυρίζετε τη Γλυφάδα πίσω!

Κύριε Δήμαρχε, Γιώργο Παπανικολάου

Με μεγάλη έκπληξη, προβληματισμό και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε την πρωτοβουλία σας για μεταφορά δημοτών με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας και τελικό προορισμό το Συλλαλητήριο της Πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

Κύριε Δήμαρχε, ως Δημότες της πόλης μας και Δημοκρατικοί πολίτες, είχαμε την εντύπωση ότι η διοίκηση του Δήμου μας αντιμετωπίζει όλους ισότιμα, ανεξαρτήτως πολιτικών, ιδεολογικών ή άλλων πεποιθήσεων. Επιπλέον ως Δημότες και πολίτες που ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους, πιστεύαμε ότι έχουμε τα ίδια δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις, έναντι της εκάστοτε διοίκησης του Δήμου.

Δυστυχώς διαψευστήκαμε! Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία σας είναι διχαστική, δεν τιμά το σύνολο των Δημοτών και αποτελεί πρωτοφανή πράξη κομματικής σκοπιμότητας.

Κύριε Δήμαρχε, σε μια εποχή που η χώρα μας αλλάζει σελίδα και πηγαίνει μπροστά επιλύοντας προβλήματα δεκαετιών, εσείς αγνοώντας τις αρχές της Δημοκρατίας, της ισοτιμίας των απόψεων, με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία σας επιστέφετε στο παρελθόν, λησμονώντας ότι είστε ο δημοκρατικά εκλεγμένος Δήμαρχος της πόλης μας. 

Κύριε Δήμαρχε, όπως εμείς σεβόμαστε το αναφέρετο δικαίωμα της έκφρασης και την προφανή θέση σας στο «Μακεδονικό», σας καλούμε να σεβαστείτε και τις δικές μας θέσεις και απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα. Και κυρίως οτι και εμείς είμαστε Δημότες αυτής της πόλης.

Κύριε Δήμαρχε, Γιώργο Παπανικολάου, εμείς που υπογράφουμε αυτή την ανοιχτή επιστολή πιστεύουμε οτι η Ελλάδα μας κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Σεβόμαστε απολύτως την προσωπική σας άποψη και θέση. Αλλά δεν έχετε το δικαίωμα να γυρίζετε τη Γλυφάδα μας πίσω!

Οι δημότες Γλυφάδας, Ανδρέας Πετρόπουλος, Θεανώ Πάντου, Σταμάτης Σκαμπαρδώνης, Στέλιος Πλιακής, Τάσος Ταστάνης, Νίκος Μαγκαφώσης.»


GLYFADA METROPOLITANSΠερί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του «Γλυφάδα metropolitans».