ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018!

Ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει ξεχωριστές εκδηλώσεις κάθε χρόνο, όπως ήδη γνωρίζουμε και για τις Απόκριες και για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Έτσι λοιπόν και για φέτος, αφού την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, ο Δήμος Γλυφάδας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας διοργανώνει Καρναβαλική παρέλαση Μαθητών επί της Γούναρη, που θα κλείσει με συναυλία του Χρήστου Χολίδη στην πλατεία Μακεδονίας.

 

 

Για όλα αυτά, μας ενημερώνει όλους, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου:

“Απόκριες σημαίνει διασκέδαση, ξεγνοιασιά, χορό, τραγούδι, πολύ κέφι και φυσικά μασκάρεμα και παιχνίδι. Αυτό μας θύμισαν τα νήπια της Γλυφάδας μας, στο μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ που οργανώσαμε το Σάββατο για τους παιδικούς μας σταθμούς και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ!

 

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

Οι Απόκριες στη Γλυφάδα συνεχίζονται, με το μεγάλο σχολικό καρναβάλι αυτή την Κυριακή το πρωί επί της Γούναρη, που θα κλείσει με συναυλία του Χρήστου Χολίδη στην πλατεία Μακεδονίας. Την Καθαρά Δευτέρα, από τις 12 και μετά, σας περιμένουμε στη θέση Πατητήρι για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα με λαγάνες, νηστίσιμα εδέσματα και συναυλία με τον Χάρη Ακριτίδη και την Ελένη Καρουσάκη. Πριν τη Μεγάλη Σαρακοστή, ένα πολύ μεγάλο γλέντι στην πόλη μας!”

 

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Στιγμιότυπα από το ΤΟ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  2017