Συνελήφθη ένας 20χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Ένας 20χρονος, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη από την Ασφάλεια για την άγρια δολοφονία του ξενοδόχου στη Σαντορίνη, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της 27ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος είχε κάνει κάποιες εργασίες στο ξενοδοχείο του θύματος το προηγούμενο διάστημα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο ξενοδόχος, 69 ετών, του χρωστούσε 200 ευρώ και την ημέρα της δολοφονίας είχε μεταβεί στο ξενοδοχείο για να ζητήσει να πληρωθεί.

Τότε ξέσπασε καυγάς, όπως είπε, και σκότωσε τον ξενοδόχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αρχικά διαπληκτίστηκε με το θύμα, στη συνέχεια ήρθε στα χέρια μαζί του και τέλος του έδωσε δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο. Η τελευταία πράξη του 20χρονου ήταν να βάλει φωτιά και να τον κάψει, πιθανότατα ενώ εκείνος ήταν ακόμα εν ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της 27ης Νοεμβρίου, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του. Και ενώ όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για θάνατο που οφείλεται στην πυρκαγιά, η έρευνα στο χώρο έφερε ανατροπή στις έρευνες. Δίπλα από τον ξενοδόχο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος.

Η φωτιά ξέσπασε σε ένα μικρό κουζινάκι. Πρόκειται για έναν σχετικά στενό χώρο. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι το θύμα δεν πρόλαβε να σωθεί, παρά το γεγονός ότι η φωτιά ήταν μικρής έκτασης.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε στο σημείο έχει κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν σοβαρά την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο χώρο υπήρχε χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άθικτο ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη παραβίασης του ξενοδοχείου ούτε σημάδια αναστάτωσης του χώρου.

Σημειώνεται ότι ο ξενοδόχος ζούσε μόνος του. Δεν είχε σύζυγο ή παιδιά και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Την έρευνα έχει αναλάβει το τοπικό Τμήμα της Σαντορίνης, το οποίο, ωστόσο, συνεργάζεται με τις εξειδικευμένες αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας. 

 

source: huffingtonpost.gr/

photo αρχείου