Ο Γουίλι έφυγε από το Survivor και αποκαλύπτει: “Βρωμούσαμε”!

Μπήκε τελευταίος και έφυγε πρώτος. Το Survivor για τον Γουίλι από τη Θεσσαλονίκη ήταν μια πολύ σύντομη εμπειρία, ωστόσο με τις συνεντεύξεις που δίνει μετά την επιστροφή του, φέρνει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες που δεν φτάνουν στους τηλεθεατές.

Ο Γουίλι Καλβουρτζής αναφέρθηκε στις συνθήκες διαβίωσης και ξεκαθάρισε πως το μοναδικό που δίνει η παραγωγή είναι σερβιέτες και ξυραφάκια στις γυναίκες για να ξυρίζουν πόδια και μασχάλες. Ούτε οδοντόκρεμα, ούτε οδοντόβουρτσα (έπλεναν τα δόντια τους με την άμμο) αλλά ούτε και χαρτί υγείας. Εκαναν μπάνιο στη θάλασσα με το αντηλιακό.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο περιοδικό «Down Town», υπάρχει ένας κοινός νυχοκόπτης. «Βρωμούσαμε, ήταν πολύ έντονη η μυρωδιά, αλλά μετά το συνηθίζεις», επεσήμανε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε ότι νερό τους δίνεται 1,5 λίτρο την ημέρα για τη δίψα τους.

Ο Γουίλι παραδέχθηκε πως οι παίκτες πληρώνονται αλλά όχι τα ποσά που γράφονται στα media, ενώ για τον Κώστα τον μισθοφόρο τόνισε πως μοναδικός σκοπός του είναι να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο εκνευρίζεται στα χαμένα αγωνίσματα.

Οσο για το αν υπάρχουν στημένα σκηνικά, η απάντησή του ήταν χαρακτηριστική. «Κάποιες φορές όταν καθόμασταν σαν τα βόδια στον κάμπο και τρώγαμε χορτάρι, έλεγαν “Άντε, πιάστε κανένα θέμα να πείτε”».

Ο καβγάς με τον Στέλιο Χανταμπάκη
Είπα πρώτη μέρα είναι ας σκύψω το κεφάλι, δεν χρειάζεται να μπω σε διαδικασία διαπληκτισμού, ειδικά με έναν αντίπαλο. Ζήτησα συγνώμη μετά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και δεν το ξανασυζήτησα ποτέ. Ήταν μια παρεξήγηση, εριστικός δεν ήμουν, άκουσα την ατάκα «Ας κάτσει μια βδομάδα νηστικός και να δούμε αν είναι γρήγορος», νόμιζα ότι το είπε ο Στέλιος και σχολίασα αυτό που άκουσα. Ο Στέλιος βέβαια ζήτησε από την παραγωγή να μην παίξει την αντίδρασή του, αλλά η παραγωγή φυσικά αρνήθηκε.

Η λιποθυμία του Κωνσταντίνου Βασάλου
Είχε λιποθυμήσει άλλες δύο φορές, αλλά αυτή τη φορά εγώ τρόμαξα περισσότερο γιατί έπεσε κοντά στο σκαλοπάτι του σπιτιού και είχε σπασμούς και τον έπιασα αμέσως για να μην του γυρίσει καμιά γλώσσα γιατί μετά θα έπρεπε να πάρω το τσεκούρι και να του ανοίξω το στόμα.

Γιατί οι Μαχητές έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο;
Ήταν από τα πρώτα πράγματα που τους ρώτησα μπαίνοντας και μου είπαν ότι υπήρχαν προηγούμενα από το ξενοδοχείο. Πριν μπουν. Κάτι είχαν αντιληφθεί στη συμπεριφορά του και γι’ αυτό τον στείλανε. Εγώ αν ήμουν από την αρχή πάντως, θα κινούσα γη και ουρανό για να μη φύγει. Άμα είχαμε και τον Μάριο και τον Αγγελόπουλο θα ήταν μονότονο το παιχνίδι, γιατί θα κερδίζαμε μόνο.

source: iefimerida.gr