Θεατρική παράσταση «ΘΕΛΕΙ ΤΕΧΝΗ Ο ΕΡΩΤΑΣ» στο Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 21:00.

Είσοδος ελεύθερη –  αντί εισιτηρίου καλούνται οι πολίτες να προσφέρουν κατά την είσοδο ΖΥΜΑΡΙΚΑ & ΡΥΖΙ για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Πέτρος  Ξεκούκης  – Νέλλη  Γκίνη – Ασπασία  Κοκόση -Ηλίας  Παπακωνσταντίνου – Ειρήνη  Αμανατίδου -Σταυρούλα  Kαμνή  και ο Γιώργος  Ματαράγκας

 

Μια ξέφρενη κωμωδία με τρομερούς ρυθμούς  και με τόσο περίπλοκες απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες να διαδραματίζονται επάνω στην σκηνή πού σου κόβεται η ανάσα από το ….γέλιο.

Πρόκειται για μια εκπληκτική κωμωδία  που έχει να κάνει με τις ανησυχίες που φέρνει στον άνδρα και την γυναίκα η -κρίσιμη ηλικία-  αλλά και την ανωτερότητα και τον αυθορμητισμό της νιότης. O θεατής, παρακολουθεί ένα συνεχόμενο γελαστικό γαϊτανάκι έως ότου επικρατήσει η λογική και το μέτρο, πράγμα καθόλου σίγουρο σε μια κωμωδία.

Ο έρωτας με άλλα λόγια ενώ δείχνει να είναι ο από μηχανής θεός εντούτοις δεν είναι καθόλου απλός και εύκολος αντιθέτως ….

θέλει τέχνη…πολύ τέχνη.