Το πρώτο τους αναμνηστικό «πτυχίο» έλαβαν τα προνήπια των παιδικών σταθμών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, που ολοκληρώνουν τη σχολική χρονιά 2023-2024 και από του χρόνου μεταβαίνουν σε μεγαλύτερη σχολική βαθμίδα, αυτή του νηπιαγωγείου.

 

“Στο Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης, το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – που πλέον έχει γίνει θεσμός αφού υλοποιείται από το 2014 κάθε χρόνο – και όλοι καμάρωσαν τα αστέρια μας, που έλαβαν το «πτυχίο αποφοίτησης».

 

«Από όλες τις εκδηλώσεις, ομολογώ πως αυτή είναι από τις αγαπημένες μας γιατί αποχαιρετούμε με συγκίνηση και αγάπη τα παιδιά μας που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη μάθηση μέσα από τη διασκέδαση και το παιχνίδι. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Στους γονείς και στους παππούδες να τα καμαρώνουν, στους εκπαιδευτικούς μας που πάντα είναι αρωγοί και πολύτιμοι, στο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων που κρατά υψηλό το επίπεδο των δημοτικών μας σταθμών. Αστεράκια μας, καλή συνέχεια στο επόμενο “μεγάλο” σχολείο που σας περιμένει, εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος στο χαιρετισμό που απήυθυνε.

 

Την εκδήλωση άνοιξε η Προϊσταμένη του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Σωτηρία Σκρέκου, και στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών Σωτήρης Κύρκος.

 

Όλοι οι «απόφοιτοι» έλαβαν τις θέσεις τους στο άκουσμα του ονόματός τους από μικροφώνου, μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό του κάθε σταθμού και έτσι λήφθηκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες που θα συνοδεύουν τις όμορφες αναμνήσεις που δημιουργήθηκαν καθ’ όλη τη σχολική χρονιά.

 

Μαζί με το Δήμαρχο της πόλης, διπλώματα έδωσαν στους μικρούς μαθητές οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Θωμάς Κατσαγώνης, Οικονομικών, Διοίκησης, ΚΕΠ, Ακ. Περιουσίας, Προγραμματισμού & Ψηφ. Πολιτικής Κώστας Στέφας, Πολιτισμού Αλεξάνδρα Αφεντάκη, Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνος Μηνόπουλος, Αστικού Περιβάλλοντος, Συντήρησης Πόλης και Πολιτικής Προστασίας Κρητικός Βασίλης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού Δήμητρα Ανδριτσοπούλου.”