Τρίτη και τα ζώδια της ημέρας έρχονται από την Τζούλη!

Κριός  

Η μέρα σου λέει ανέλαβε δράση και να θυμάσαι και αυτό που έχει πει και ο Αϊνστάιν, ότι δηλαδή, δεν θα πρέπει να περιμένουμε να βγει διαφορετικό αποτέλεσμα αν επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά την ίδια μέθοδο.

Ταύρος

Κατέβασε ρολά και αγόρασε χρόνο για σένα και μόνο για σένα. Μην κάνεις τίποτα που να σε κουράσει ψυχολογικά γιατί μέσα στη βδομάδα θα χρειαστείς σίγουρα ενέργεια.

Δίδυμος

Η μέρα σου φωνάζει  σταμάτα να προσκολλάσαι στα παλιά και προσπάθησε να κάνεις μια νέα αρχή εκεί που θα σε καλοδεχτούν. Η μέρα είναι καλή για να κάνεις γνωριμίες.

Καρκίνος

Κάνε κάτι έξω από τα καθιερωμένα για να χαλαρώσεις και μην πιέζεις τα πράγματα αν βλέπεις ότι δεν τραβάνε.

Λέων 

Κάτι θέλεις να αλλάξει στην ερωτική σου ζωή δηλαδή ψάχνεις το αλάτι που θα τη νοστιμέψει και ενώ κάνεις πέντε σωστά βήματα συνέπειας την τελευταία στιγμή αρχίζεις πάλι τα ίδια άνοστα λάθη. Ακόμα και στο φλερτ με την όπισθεν πηγαίνεις.

Παρθένος

Η μέρα σου φωνάζει να εστιάσεις στο  εδώ και τώρα των πραγμάτων και να αφήσεις τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Ζυγός

Μην πιέζεις τις κλειστές πόρτες να ανοίξουν. Αν κάτι δεν τραβάει να σαι πρόθυμος να το εγκαταλείψεις. Μην μπαίνεις σε μια λογική να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Οικονομικά η μέρα ζητάει να μην κάνεις άσκοπες σπάταλες.

Σκορπιός

Πάρε μια ανάσα απ’ όλα και βγάλε την επαγγελματική πίεση από την πρίζα. Τουτέστιν μη συζητάς συνέχεια για δουλεία. Έχεις εξαντληθεί δεν το βλέπεις;

Τοξότης

Προκλήσεις, ανταγωνισμός, δουλειά, και πίεση.  Τίποτα άλλο δεν βλέπεις μπροστά σου, γιατί τίποτα άλλο δεν θέλεις να δεις. Είναι όμως απορίας άξιο αφού θες και τα παθαίνεις γιατί γκρινιάζεις μετά; Μόνος σου θα βρεις τις λύσεις, μην τις περιμένεις ουρανοκατέβατες.

Αιγόκερως

Περιόρισε τις υπερβάλεις και μην κάνεις συναισθηματικές σπάταλες εκεί που δεν σε παίρνει.  Σε γενικές γραμμές σήμερα το πας σωστά, αλλά δεν ξέρεις τι είναι αυτό που  σε τρώει και δεν μπορείς να εντοπίσεις το σαράκι.

Υδροχόος

Το σοφό σύμπαν σου λέει ότι το σαράκι είσαι εσύ.  Επιστράτευσε τη γοητεία σου και έμαθε να κάνεις εκεί που χρειάζεται υπομονή και τα στραβά ματιά. Ναι, έτσι για αλλαγή μην θες να έχεις πάντα την τελευταία κουβέντα.

Ιχθύες

Μην βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου μην το παίζεις δηλαδή αθώα Κοκκινοσκουφίτσα ότι τάχα πας στη γιαγιά σου όταν ακόμα και οι  Πετρες γνωρίζουν ότι ο στόχος σου ήταν πάντα η συνάντηση με τον λύκο.

source


///