Οι τρεις όμοροι δήμοι και η Επιτροπή Αγώνα για τη Δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στο «Ελληνικό», διοργανώνουν την Κυριακή 16/3 και Δευτέρα 17/3 στο χώρο του πρώην αεροδρομίου (στο γήπεδο Ξιφασκίας) σημαντικές εκδηλώσεις για την αποτροπή του ξεπουλήματος του χώρου που προωθεί η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου σε εξευτελιστική τιμή προς την οικογένεια Λάτση.

Στα φαραωνικά σχέδια κατασκευής μιας νέας πόλης 15.000 κατοίκων, με καζίνο, με τεράστια καταστήματα που θα σβήσουν την τοπική αγορά, οι αγωνιζόμενοι πολίτες της περιοχής αντιτάσσουμε την πρόταση για την δημιουργία στο χώρο Μητροπολιτικού Πάρκου Υψηλού Πρασίνου σύμφωνα με την πρόταση του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

elliniko1

Μιας λύσης αναγκαίας, απόλυτα εφικτής και φθηνής, που θα αποτελέσει πόλο αναψυχής για όλο το λεκανοπέδιο,  χώρο πολιτιστικής ανάτασης και άθλησης, και που με ήπια χρήση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων θα αυτοσυντηρείται. Μιας λύσης που δίνει ανάσα στη μεγαλούπολη, μόνιμες θέσεις εργασίας, αύξηση του προσδόκιμου χρόνου παραμονής των επισκεπτών στην Αττική, χώρους άθλησης, πολιτισμού και εκθέσεων.

Είναι όμως μια λύση που συγκρούεται ευθέως με τις πολιτικές της μνημονιακής κυβέρνησης και των μεγάλων συμφερόντων που πιστά υπηρετούν διάφορες δημοτικές παρατάξεις που διεκδικούν τη ψήφο των συμπολιτών μας προπαγανδίζοντας τις ψεύτικες υποσχέσεις για «επενδύσεις» και χιλιάδες θέσεις εργασίας,

elliniko2

Εμείς καλούμε τους συμπολίτες μας να παραμερίσουν όλους τους υποστηρικτές των σχεδίων της Κυβέρνησης και του Λάτση και να εντείνουμε τον αγώνα μας για την αποτροπή του εγκληματικού ξεπουλήματος του χώρου του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.

Αυτό που μπορεί να τους σταματήσει είναι η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση όλων των πολιτών.

  Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» συμμετέχει ενεργά στις κινητοποιήσεις του διημέρου και καλεί τους συμπολίτες μας να πάρουν μαζικά μέρος σε αυτές.

Όλοι την Κυριακή 16/3 και Δευτέρα 17/3
στις εκδηλώσεις ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ !!!
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
www.anatropistiglyfada.com