Οι Γλυφαδιώτες τραγουδήσαμε με τη Φωτεινή Δάρα, με μια ανάσα. Καλοκαιρινή!

Με μια μοναδική συναυλία με τη Φωτεινή Δάρρα ξεκίνησε χτες βράδυ, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016.

Το φετεινό φεστιβάλ στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας ήταν με είσοδο ελεύθερη για όλους και αντί εισιτηρίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και σχολικά είδη, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

dara-glyfada4

Η Φωτεινή Δάρρα, σύγχρονη μούσα μεγάλων συνθετών (Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Νίκου Μαμαγκάκη, Μίμη Πλέσσα κ.ά.) ταξιδεύει στην Ελλάδα και με όπλο την ξεχωριστή της ερμηνεία, μας “ταξίδεψε μελωδικά” και χτες με σπάνιες μουσικές στιγμές, από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

dara-glyfada

|| “…τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό…” ||

 

“Η προσέλευση είναι πραγματικά πέρα από κάθε προσδοκία και μας γεμίζει με ενθουσιασμό για τη συνέχεια του Φεστιβάλ της πόλης μας.
Όλοι μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, έχουμε ανάγκη από μια διέξοδο πολιτισμού, από μια μουσική ανάσα, από μια βραδιά με τραγούδια αγαπημένα. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να στηρίζουμε διαρκώς και να ενισχύουμε τις τέχνες και τον πολιτισμό, για όλους.
Ευχαριστούμε τη Φωτεινή, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και το υπέροχο κοινό για την αποψινή βραδιά. Συνεχίζουμε”, σημειώνει στα social media ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

dara-glyfada4