Πήρες κοινωνικό μέρισμα ή επίδομα αδείας;

Πλήρωσες την εφορία και σου περίσσεψαν χρήματα; Πήγαινε στη Μύκονο το Σάββατο, 26 του μήνα, να δεις την Άννα Βίσση μαζί  με την Κοντσίτα Βουρστ! Το μαγαζί χρεώνει μόνο… 100 ευρώ, στο όρθιο και με ένα ποτό! Αν δεν καράφλιασες ήδη με αυτό που διάβασες, τότε να σου πούμε πόσο πάει το «μαλλί», για να καταλάβεις κι εσύ ότι κάποιοι εκεί στο νησί έχουν… ξεφύγει:

– 450 ευρώ ευρώ το άτομο στην πρώτη σειρά, με μενού και σαμπάνια ανά 4 άτομα (μία ανάσα από το μούσι της Κοντσίτα θα είσαι).
– 400 ευρώ το άτομο στις υπόλοιπες σειρές, με μενού και σαμπάνια ανά 4 άτομα (για σένα που θες να αποφύγεις τα φώτα, αλλά και να σε φωτογραφήσουν οι παπαράτσι).
– 300 ευρώ το άτομο σε καναπέ, στο πρώτο stage, με σαμπάνια ανά 4 άτομα (και μπροστά στην πισίνα και κοντά στη σκηνή ε;).
– 250 ευρώ το άτομο στο δεύτερο stage, με σαμπάνια ανά 4 άτομα (λίγο πιο πίσω από το πρώτο stage μωρέ, αλλά είναι υπερυψωμένο και κοντά στον DJ).

Δεν έχουν ακούσει στη Μύκονο για την κρίση, αγάπη μου γλυκιά;
Με τέτοιες τιμές… χτενίζω δωρεάν και της Κοντσίτα τα μαλλιά!

Η Άννα Βίσση, πάντως, έσπευσε να τονίσει μέσω των social media πως θα ισχύσουν διαφορετικές, μειωμένες, τιμές για τους θαυμαστές της, fannatics, που θα πληρώσουν 35 ευρώ το ποτό, με την επίδειξη της κάρτας μέλους…

source: http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx?art=237039&artTitle=karafliasame_100_evro_gia_ena_poto_sti_vissi_kai_tin_kontsita_vourst