Συνεχίζεται η καταμέτρηση των σταυρών στα πρωτοδικεία όλης της χώρας

και για ακόμη μια φορά την προτίμηση των πολιτών φαίνεται να κέρδισαν «διάσημοι» υποψήφιοι, αλλά και αστέρες (διάττοντες;) που ούτε καν τους “υποψιαζόμαστε”…

Στη Γλυφάδα σε καλή θέση φέρεται να εκλέγεται η Βάνα Μπάρμπα, αλλά αρκετές θέσεις παραπάνω προς το παρόν, “ανεβαίνουν” πρόσωπα δημοφιλή και αγαπημένα επίσης, με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου.

Βέβαια οι εκπλήξεις συνεχίζονται και στο επίπεδο των παρατάξεων που δεν επρώτευσαν σε αυτές τις εκλογές (αλλά είχαν μεγάλη άνοδο) και αφορά στην σταυροδοσία των 3 πρώτων θέσεων, όπου ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος και με “Ανατρεπτικά” αποτελέσματα…

Σε καλή θέση μάλλον θα εκλεγεί και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Στον Πειραιά τις περισσότερες ψήφους από τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής» φαίνεται να συγκεντρώνουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Πέτρος Κόκκαλης (γιος του Σωκράτη Κόκκαλη), Ειρήνη Νταϊφά και ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Από τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» προηγούνται οι Πασχαλίνα Καλαγιά – Καραμαλάκου, Αν. Κάρλες, Κ. Μανωλάκος, Ελ. Κούβαρη.