ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΙΚΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η 1η γιορτή του Ιστιοπλοικού Ομίλου SAILABILITY HELLAS, Ομίλου για άτομα με κινητική αναπηρία, στις 25 Ιουνίου 2014 στον ‘’Ιστιοπλοικό’’ στο Μικρολίμανο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απενεμήθη τιμητική πλακέτα στην πρόεδρο κα Κική Σέρφα για την προσφορά της στον Όμιλο, ενώ συγκίνησε όλους τους παρευρισκομένους  η ομιλία της νεαρής αθλήτριας του Ομίλου Μαρίας Λιάσκου.

proed-liaskou

Μαρία Λιάσκου, 5η Παραολυμπιονίκης κολύμβησης στο Πεκίνο, πτυχιούχος της Νομικής σχολής Αθηνών και φοιτήτρια του τμήματος ψυχολογίας του ΕΚΠΑ.

 

proedr-antipr

Απονομή τιμητικής πλακέτας στην Πρόεδρο κα Κική Σέρφα.

 

Την εκδήλωση του Ομίλου τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Ανδριανός, παράγοντες της Αργολίδας, αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας,  εκπρόσωποι Ιστιοπλοικών Ομίλων της Ελλάδος και πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του Ομίλου.

 

 

antip-2

Ρομίνα Αναστασοπούλου Δικηγόρος, Αφροδίτη Τζαμουράνη, Νικος Δρακόπουλος επιχειρηματίας, Βίκυ Αρβανίτη με την μικρή Κατερίνα, Ζεύγος Νάνσυ και Θανάση Χριστόπουλου Πλαστικού Χειρουργού, Ζεύγος Νικος & Ζέφη Κωτσαρά