Η Μαρία Ιωαννίδου έχασε τη σχολή της στη Γλυφάδα λόγω χρεών

Ότι έχασε τη σχολή της στη Γλυφάδα εξαιτίας χρεών που φθάνουν τις 100.000 ευρώ αποκαλύπτει ότι έχασε η Μαρία Ιωννίδου μιλώντας στην εφημερίδα Freddo και στην Σάσα Σταμάτη.

«Εχασα τη σχολή μου στη Γλυφάδα. Ένα έργο ζωής. Σπαταλήθηκαν ατελείωτα χρήματα, τα οποία τώρα μου λείπουν. Στραπατσάρισα την επαγγελματική μου ιδιότητα ως διευθύντρια σχολών γιατί η ζωή μου έκλεισε χωρίς να μπορώ να αποδείξω προς το παρόν – γιατί είμαι στα δικαστήρια – την ενοχή των ανθρώπων που εμπιστεύτηκα. Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου στο Μάτι, στερούμαι τα πάντα, τα ταξίδια που έκανα με τον Δημήτρη, τη ζωή μου όπως την είχα οργανώσει και με τους τρόπους που όλα αυτά διεκπεραιώνονται έχω χάσει το γέλιο μου, έχω χάσει τη Μαρία» αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή χορογράφος.

Παράλληλα, η κυρία Ιωαννίδου εξήγησε στην Σάσα Σταμάτη τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτή την άσχημη εξέλιξη:  «Εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους που ήταν φίλοι μου και τους βοήθησα και οικονομικά και γενικότερα. Μου φέρθηκαν σαν …τσιχλόφουσκα. Με μάσησαν, με πάτησαν, με έλιωσαν σαν σκουλήκι. Πάσχω και αιμορραγώ συνέχεια μέσα μου. Φοβάμαι για την υγεία μου. Την περασμένη εβδομάδα ο γιατρός που είπε: ”Ρισκάρεις την υγεία σου”. Το χρέος είναι πάνω από 100.000 ευρώ. Διαχειρίζονταν τη σχολή μου και έτρωγαν τα λεφτά που προορίζονταν για να πληρωθούν τα έξοδα της σχολής.

Η ιστορία του Γαβαλά μου θυμίζει τη δική μου, όπως και η ιστορία του Μιχάλη Ασλάνη. Αν υπήρχε ο Φρέντυ, κανείς δεν θα μπορούσε να με πειράξει. Δεν θα τολμούσε κανείς να με αγγίξει, θα τους έλιωνε όλους. Όσο για τα χρήματα που μου άφησε ο Φρέντυ, μου είχε πει: ”Αν τα διαχειριστείς με σωστό τρόπο θα ζήσεις με αυτά μέχρι τα βαθιά σου γεράματα”. Δεν τον άκουσα, οπότε δεν περνάω καλά αυτό τον καιρό. Ευτυχώς που υπάρχουν οι ρόλοι και ο Δημήτρης και ξεχνιέμαι.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί είμαι διαχειρίστρια εκτός αν η Δικαιοσύνη το δει αλλιώς».